Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Februārī ASV sezonu atklās arī Pļaviņš/Regža un Finsters/Točs

Krišs Upenieks

Februārī ASV sezonu atklās arī Pļaviņš/Regža un Finsters/Točs
Haralds Regža un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: FIVB

''Swatch Major Series'' Pasaules kausa tūres pirmajā posmā bez Latvijas vadošā pludmales volejbola dueta Aleksandra Samoilova un Jāņa Šmēdiņa piedalīsies arī Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža un Rihards Finsters un Edgars Točs.

Šajā sezonā, pēc FIVB lēmuma, pludmales volejbola turnīri sadalīti un klasificēti 5 zvaigžņu sistēmā. Visiem Swatch Major Series turnīriem tiks piešķirta 5 zvaigžņu kategorija, savukārt iepriekš zināmie Grand Slam posmi tagad tiks apzīmēti ar 4 zvaigznēm. Tajā pašā laikā turnīri ar zemāku zvaigžņu kategoriju tiks rīkoti ar mērķi pēc iespējas popularizēt pludmales volejbolu visā pasaulē.

Jau iepriekš ziņojām, ka Fort Lauderdeilas pilsētā ASV piedalīsies Samoilovs un Šmēdiņš. Šobrīd publicēts dalībnieku sastāvs šim turnīram, un mūsējie pēc ranga ir pirmie, taču pirmais numurs tiks sacensību mājiniekiem.

Samoilovs un Šmēdiņš jaunajai sezonai gatavojas jau kopš aizvadītā gada nogales. Pēc gadu mijas Samoilovs devies uz ierasto pirmssezonas treniņu vietu Hurgadā (Ēģiptē), bet Šmēdiņš palicis mājās un sezonai gatavojas kopā ar Finsteru un Toču. Kopīgus treniņus Aleksandrs ar Jāni plāno uzsākt marta sākumā, kad arī Jānis dosies uz Hurgadu.

Tāpat dalību ASV notiekošajam turnīram pieteikuši Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, kuri šajā starpsezonā patrenējušies arī ar klasiskā volejbola komandu ''Poliurs/Ozolnieki''. Mārtiņam ar Haraldu garantēta vieta pamatturnīrā un 21. numurs. Rihards Finsters un Edgars Točs piedalīsies kvalifikācijas turnīrā, kur mūsējiem 16. numurs.

Jāpiebilst, ka ASV notiekošajā ''Swatch Major Series'' turnīrā piedalīsies visi spēcīgākie pasaules pludmales volejbola dueti, ieskaitot arī brazīliešus Alisonu un Brunu, kā arī ASV sportistus Dalhauzeru un Lusenu. Arī bez šiem duetiem netrūkst vairāku elites pāru. Turnīrs risināsies no 7. līdz 12. februārim.

Izmantotie resursi:
Match Schedule - Fort Lauderdale Major

  +1 [+] [-]

, 2017-01-20 21:16, pirms 7 gadiem
Veiksmi Regžam/Pļaviņam

  +1 [+] [-]

, 2017-01-20 21:33, pirms 7 gadiem
Logi rakstīja: Veiksmi Regžam/Pļaviņam
A pārējiem nē?

  +1 [+] [-]

, 2017-01-20 21:51, pirms 7 gadiem
Veiksmi Pļavam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja