Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Pildiņš

EČ Jūrmalā vīri noskaidrojuši pusfinālistus, dāmām priekšā cīņa par medaļām

EČ Jūrmalā vīri noskaidrojuši pusfinālistus, dāmām priekšā cīņa par medaļām
Kristians Sērems un Anders Mols. Foto: CEV

Jūrmalā noslēgusies notikumiem piesātināta diena Eiropas čempionātā pludmales volejbolā. Sestdienas vakarā noskaidrojušies četri pusfinālisti vīru turnīrā, bet dāmas pusfinālos noskaidroja, kuri pāri svētdien cīnīsies par Eiropas čempionu titulu.

Vīru turnīrā šodien noslēdzās ceturtdaļfināla spēles, kurās nespēja iekļūt neviens no Latvijas vadošajiem pludmales volejbola duetiem. Tomēr viņu pāri darītājiem gan izvērtās arī sekmīgs turpinājums. Mārtiņu Pļaviņu un Edgaru Toču pieveikušie itāļi Paolo Nikolai un Daniele Lupo ceturtdaļfinālā aizvadīja savu kārtējo trīs setu cīņu šajā turnīrā, un ar 2-1 (21:19, 19:21, 18:16) spraigā cīņā pieveica poļus Bartošu Losjaku un Pjotru Kantoru. Tikmēr Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu pieveikušie krievi Ņikita Ļamins un Taras Miskivs pārliecinoši ar 2-0 (21:15, 21:18) apspēlēja šveiciešus Florianu Brīru un Marko Kratigeru.

Nikolai un Lupo pusfinālā pretī stāsies galvenie favorīti un pašreizējie Eiropas čempioni no Norvēģijas, Anders Mols un Kristians Sērems, kuri ceturtdaļfinālā viegli tika galā ar pieredzējušajiem spāņiem Pablo Ereru un Adrianu Gaviru - 2-0 (21:16, 21:16). Tikmēr Ļaminam un Miskivam būs jāsacenšas ar pašreizējiem pasaules čempioniem un saviem tautiešiem Oļegu Stojanovski un Vjačeslavu Krasilņikovu, kur ceturtdaļfinālā pilnībā sagrāva norvēģus Hendriku Molu un Matiasu Berntsenu ar rezultātu 2-0 (21:14, 21:9). Pusfināla spēles vīru duetiem paredzēts svētdien, plkst. 12:30 un 13:45.

Tikmēr dāmu turnīrā jau aizvadītas pusfināla spēles. Pirmajā no tām vācietes Kima Bērensa un Sinja Tilmana mērojās spēkiem ar krievietēm Nadježdu Makroguzovu un Svetlanu Holominu. Lai arī par favorītēm varēja uzskatīt krievietes, tomēr vācietes spēja pārsteigt un izcīnīt gana pārliecinošu uzvaru ar 2-0 (21:19, 21:17), iekļūstot lielajā finālā. Otrā pusfinālā čehietes Barbora Hermanova un Marketa Slukova cīnījās pert šveicietēm Joanu Haidrihu un Anuku Vergi-Deprē. Šajā duelī šveicietes jau pirmajā setā demonstrēja lielisku sniegumu, uzvarot ar 21:11. Otrajā setā arī izdevās iegūt gana pārliecinošu vadību, lai droši iesoļotu lielajā finālā ar rezultātu 2-0 (21:11, 21:17). Spēle par bronzas godalgām svētdien paredzētas plkst. 15:00, bet fināls 16:00.

Izmantotie resursi: https://www.cev.eu/BeachVolley-Area...


, 2020-09-19 20:48, pirms 4 gadiem
Kur Latvijas špīleri?
KAUNS!!!
, 2020-09-19 20:59, pirms 4 gadiem
kas tur bija īsti,kādēl soģi spītīgi nedeva Ludvigai mediciņisko pauzi?
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Queen & King of the Court

Brāļi Samoilovi piekāpjas brālēniem Grimaltiem

Brazīlijas dienvidaustrumu municipalitātē Sakvaremā sācies "Beach Pro" tūres posms pludmales volejbolā. "Challenge" kvalifikācijas izšķirošajā kārtā Latvijas tandēms Aleksandrs Samoilovs/Mihails Samoilovs piekāpās Čīles brālēniem Marko Grimaltam/Estebanam Grimaltam (15:21, 17:21) un ierindojās 25. vietā.
Aleksandrs Samoilovs un Mihails Samoilovs. Foto: Pim Waslander / Queen & King of the Court

Brāļi Samoilovi Sakvaremā sāk ar uzvaru un šovakar cīnīsies pret brālēniem

Brazīlijas dienvidaustrumu municipalitātē Sakvaremā sācies "Beach Pro" tūres posms pludmales volejbolā. "Challenge" kvalifikācijas pirmajā kārtā Latvijas tandēms Aleksandrs Samoilovs/Mihails Samoilovs pārspēja Urugvajas atlētus Hansu Hannibalu/Nikolasu Ljambiasu - 21:16, 21:15. Izšķirošā kvalifikācijas spēle notiks plkst. pēc 22.20 (sāksies krietni vēlāk).
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.