Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Pildiņš

Pļaviņš un Regža cīnās godam un Eiropas čempionātu noslēdz 5. vietā

Pļaviņš un Regža cīnās godam un Eiropas čempionātu noslēdz 5. vietā
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: CEV

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža nav spējuši pārvarēt Jūrmalā notiekošā Eiropas čempionāta fināla posma ceturtdaļfinālu. Latvieši tajā atzina nīderlandiešu Aleksandra Brauvera un Roberta Mēvsena pārākumu ar 0-2 (19:21, 19:21).

Pļaviņš un Regža vakar pārspēja paši sevi, no cīņas par Eiropas čempiona titulu izslēdzot krievus Ņikitu Ļaminu un Vjačeslau Krasilņikovu. Ceturtdaļfinālā vajadzēja spēlēt pret bijušajiem pasaules čempioniem no Nīderlandes - Aleksandru Brauveru un Robertu Mēvsenu. Nīderlandieši sāka šo Eiropas čempionātu ar Aleksandra Soloveja un Toma Šmēdiņa pieveikšanu, turpinājumā zaudējot tikai setu. Viņi noteikti bija mača favorīti, bet Pļaviņam un Regžam nebija ko zaudēt šajā mačā.

Līdzīgi kā vakar, arī šodien Regžas serve deva rezultātu. Serve sestajā zonā un eiss deva Latvijas duetam 3:1 vadību. Divu punktu pārsvars gan ātri pazuda, jo Regža izsita bumbu autā. Brīdi vēlāk Pļaviņš atspēlēja bumbu aizsardzībā, pēc tam Regžam pieliekot treknu punktu epizodei (5:3). Regža turpināja servēt neparocīgi Mēvsenam, kas deva jau četru punktu pārsvaru un lika nīderlandiešiem ņemt pārtraukumu (8:4). Pēc pārtraukuma nīderlandieši atspēlēja pusi no deficīta, bet kļūda serves uzņemšanā pirms tehniskā pārtraukuma latviešu izpildījumā ļāva sadeldēt deficītu līdz minimumam (10:11).

Uzreiz pēc pārtraukuma Mēvsens nospēlēja blokā un tika pie eisa, kas nozīmēja, ka pirmo reizi Brauvers un Mēvsens izvirzījās vadībā. Latvieši paņēma pārtraukumu, pēc kura vēl viena kļūda uzbrukumā Regžam, kas jau deva divu punktu pārsvaru pretiniekiem. Situāciju izdevās labot Pļaviņam, kurš īstajā brīdī nospēlēja aizsardzībā, atjaunojot līdzsvaru uz tablo (15:15). Nīderlandieši centās servēt pa abiem Latvijas pludmales volejbolistiem, bet Pļaviņš un Regža ar to gana labi tika galā. Seta izskaņā diemžēl Regža nospēlēja pārāk vienkārši, kas ļāva Nīderlandes duetam tikt pie divām setbumbām. Mēvsens izservēja autā, bet pēc tam Brauvers tomēr pielika punktu setam ar 21:19.

Otro setu lieliski sāka Nīderlandes duets, veicot 3:0 izrāvienu. Arī pēc paņemtā pārtraukuma Regža nepaņēma servi, kas beidzās ar ceturto zaudēto un gandrīz arī piekto punktu, kad Mēvsens vieglā epizodē sita bumbu autā. Turpinājumā latviešiem padevās neliels izrāviens, rezultāta starpībai sadilstot līdz diviem punktiem. Tad Pļaviņš nespēja noslēgt uzbrukumu, rezultāta starpībai atgriežoties turpat, kur tā bija (6:10). Šajā brīdī Pļaviņš reabilitējās par neveiksmi, ar eisu noslēdzot 3:0 izrāvienu, kas pretiniekiem lika ņemt pārtraukumu. Tehniskajā pārtraukumā dueti devās pie rezultāta 12:9 Nīderlandes dueta labā, jo Regža izraidīja bumbu autā izspēlē pirms tā.

Pēc pārtraukuma abi dueti izpildīja neprecīzas serves līdz Pļaviņš pārspēja tieši ar servi pretiniekus. Tādējādi rezultāta starpība atkal jau bija minimāla, bet strauji tuvojās otrā seta beigas. Nīderlandieši tomēr nospēlēja labāk nākamās epizodes, kas atkal deva trīs punktu pārsvaru. Grūti bija nemitīgi atspēlēties, bet Pļaviņš un Regža darīja visu, lai to paveiktu par prieku pilnajām skatītāju tribīnēm. Punktu latviešu iespējām seta izskaņā pielika Mēvsena bloks, kas nozīmēja, ka Pļaviņš un Regža šo maču zaudēja ar 0-2 (19:21, 19:21) un Eiropas čempionātā palika piektie.

Mārtiņš Pļaviņš: "Vakar bija zvaigžņu diena, bet šodien savus punktiņus izlaidām blokā un aizsardzībā. Tāpēc nedaudz škrobe. Bija sajūtiņa, ka varējām nospēlēt labāk, akurātāk, tad būtu trešais sets. Sezona samērā neveiksmīga, izņemot Poliju, kaut kā zvaigznes sakrita vakar, kas bija necerēti, bet patīkami. Jāturpina sekot turnīram, būs interesantas spēles, un čaļiem ir labas izredzes."

Latvijas duetu spēles Jūrmalas smiltīs

LaiksStadijaSpēleRezultāts
13:00¼ finālsPļaviņš/Regža – Mēuvsens/Brūvers (Nīderlande)19:21; 19:21
16:00¼ finālsGraudiņa/Kravčenoka – Zude/Labourera (Vācija)
17:00½ finālsSamoilovs/Šmēdiņš – Kekelkorens/van Valle (Beļģija)

, 2017-08-19 13:48, pirms 7 gadiem
Nu neko... Malači!

Varēja arī izvilkt, bet nu pretinieki bija ļoti stipri. Brīžiem pārliecības trūka.
, 2017-08-19 13:49, pirms 7 gadiem
EČ bīčā notiek Latvijā,mūsējie spēlē ceturtdaļfinālā un neviens TV kanāls nerāda???
Sorry,Celmiņ,bet Tu esi klaunu karalis ar savu S.ūdacentrsTV,par TV6 jau sen viss skaidrs!
, 2017-08-19 13:50, pirms 7 gadiem
nabagu valsts,tiesraidi nevar paradit
, 2017-08-19 13:52, pirms 7 gadiem
Malači, bet saistībā ar šo spēli liela šrobe jo pieļauju, ka kaut vai 1000 cilvēku kuri gribēja šo spēli redzēt TV, to neredzēja!! Zinu ka lauku reģionos neķer internetu tik labi, un zinu cilvēkus kas ļoti ir ieinteresēti paskatīties īpaši, kad LV spēlē pret stipriem pretiniem, szinājos ar dažādiem draugiem un paziņām nesen, un lielākaji daļai ir tāda šrobe, kaTV nerādīja, izsaka lielu fuj!!! Nevienam man draugam un paziņām neinteresēja tas veikbords, bet pludmales volejbols gan interesēja, nav skaisti!!!
, 2017-08-19 13:54, pirms 7 gadiem
Mazliet ar kļūdām tekstiņu saraktiju, bet domu var saprast!!
, 2017-08-19 13:56, pirms 7 gadiem
Ja tas ir Eiropas čempis mājās, tad Lūdzu rādiet, popularizējiet to, jo jauns sporta veids!!
, 2017-08-19 13:57, pirms 7 gadiem
miesnieka nedarbi hauzenē rakstīja: EČ bīčā notiek Latvijā,mūsējie spēlē ceturtdaļfinālā un neviens TV kanāls nerāda???
Sorry,Celmiņ,bet Tu esi klaunu karalis ar savu S.ūdacentrsTV,par TV6 jau sen viss skaidrs!
Celmiņš nav vainīgs, viņš nevar rādīt Sportacentrā bīču vairs jo TV translāciju tiesības no izlslēgšanas mačiem pārgāja pie TV6!

Sportacentrs tur ir pilnīgi bez vainas!

Piemēram LTV sporta ziņās pat nedrīkst rādīt spēļu momentus jo TV6 to neatļauj!
, 2017-08-19 13:57, pirms 7 gadiem
Personīgi LMT staume raustijās, miglaina bilde, nevarēju sporta svētkus baudīt!! GALVENAIS VAKAR KOMENTĒTĀJI TEICA, BAUDIET SPORTA SVĒTKUS GAN JŪRMALĀ GAN PEI TV, JĀ NOTEIKTI PIE TV, SĀPĪGI!!
, 2017-08-19 13:59, pirms 7 gadiem
Jā labi translācijas iespējas pārgāja TV6, kāpēc tad rāda signālu straumē TV6 a pa TV6 iet kriminālie seriāli, vispār kaut kāds sviests!
, 2017-08-19 13:59, pirms 7 gadiem
Man rādīja ļoti OK, bet nu tas ka šāda spēle tiek translēta internetā, nu tas daudz ko liecina par to kas notiek šai valstī!

Sīkums protams, bet valsts jau sastāv no sīkumiem!
, 2017-08-19 14:07, pirms 7 gadiem
Tāpat arī straumei bija baigais aizsprosts priekšā.Diezgan kavejas ar palielu nobidi(vismaz 30 sek),kas manuprat nav labi kvalitativai tiesraidei.Bet nu kā ir tā jādzīvo.Bet pāri tam visam prieks par Pļaviņu un Regžu.Tagad visas cerības uz SAM SME.
, 2017-08-19 14:11, pirms 7 gadiem
jancis510 rakstīja: Personīgi LMT staume raustijās, miglaina bilde, nevarēju sporta svētkus baudīt!! GALVENAIS VAKAR KOMENTĒTĀJI TEICA, BAUDIET SPORTA SVĒTKUS GAN JŪRMALĀ GAN PEI TV, JĀ NOTEIKTI PIE TV, SĀPĪGI!!
Protams, stulbi, kā pa TV nerādīja, bet straumē nekas neraustījās, rādīja perfekti.
, 2017-08-19 14:15, pirms 7 gadiem
sandis444444 rakstīja: Man rādīja ļoti OK, bet nu tas ka šāda spēle tiek translēta internetā, nu tas daudz ko liecina par to kas notiek šai valstī!

Sīkums protams, bet valsts jau sastāv no sīkumiem!
Nu zini tas jau nav tikai LV.

Piemēram tenisa spēles kāds kanāls rādija Kanādā? Ja rādītu, tad gan jau būtu strīmi. Bet labi, ja vienu strīmu varēja atrast ar Aļonačkas spēli.
, 2017-08-19 14:22, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu zini tas jau nav tikai LV.

Piemēram tenisa spēles kāds kanāls rādija Kanādā? Ja rādītu, tad gan jau būtu strīmi. Bet labi, ja vienu strīmu varēja atrast ar Aļonačkas spēli.
Mēs runājam par EČ kas notiek LATVIJĀ nevis par iknedēļas WTA turnīru!

Un nešaubos ka kāda Kanādas vai ASV TV rādīja šo turnīru!! Par to vari nešaubīties!
, 2017-08-19 14:26, pirms 7 gadiem
Te ir arī pierādījumi ka šo tenisa turnīru varēja redzēt gan ASV gan Kanādā un noteikti arī Latvijā ja ir šāda kabeļtelevīzija ar šiem kanāliem kādā no TV paketēm!

Tas ka i-netā nevarēja redzēt tenisu pa brīvu, par to jau neiet runa, neviens te neprasīja lai rāda bīču pa brīvu, runa gāja par to ka to NERĀDĪJA NVIENS TV kanāls!

Results/Schedule - TV Schedule | TV Schedule | ...
, 2017-08-19 14:30, pirms 7 gadiem
Ja ASV notiek lielie turnīri (vienalga kurā sporta veidā) viņi visi tiek parādīti TV un nevienam amerikānim nav jāmeklē kkādi nelegālie strīmi lai redzētu savējo spēles, protams tas ir maksas pakalpojums, bet neviens jau arī Latvijā neprasīja lai rāda kko par brīvu!
, 2017-08-19 15:01, pirms 7 gadiem
sandis444444 rakstīja: Te ir arī pierādījumi ka šo tenisa turnīru varēja redzēt gan ASV gan Kanādā un noteikti arī Latvijā ja ir šāda kabeļtelevīzija ar šiem kanāliem kādā no TV paketēm!

Tas ka i-netā nevarēja redzēt tenisu pa brīvu, par to jau neiet runa, neviens te neprasīja lai rāda bīču pa brīvu, runa gāja par to ka to NERĀDĪJA NVIENS TV kanāls!

http://www.wsopen.com/ResultsAndSchedule/TV_Schedule/
Nu jocīgi, jo espn jau nu točna vajadzētu atrast strīmos, bet kaut kā neatradās.
, 2017-08-19 15:08, pirms 7 gadiem
Jūs varat man nepiekrist, bet Haralds nekd nebūs labs spēlētājs, nejau tāpēc, ka trūktu talanta, bet tapēc ka ir mīzals un, lai kā trenētos to no galvas neizdzīt, visu seta sākumu sit, bet ka pienāk galotne tad tikai kato un ļoti "labi" kato...
, 2017-08-19 15:49, pirms 7 gadiem
MTG vai kā tur tagad viņus sūdus sauc nopērk tiesības nerādīt latviešu spēlētājus EČ Latvijā.Nu kā lai vēl to marasmu nosauc, ja ne par kaitniecību. Protams ir liela iespēja, ka priekšņieki nesasniedzami un vietējais seštjorka nedrīkst pieņemt lēmumu mainīt programmu.Bet arī tad tas norāda uz to, ka viss ir pārdots šai valstī un paši pat uz nelicencētu ateju nedrīkstam iet bez atļaujas.Pastalas noplīsušas un nu ar brīvību uz papīra vairs nepietiek.Uzmanieties valdošie, arī jūsu labklājība ir slidena.
, 2017-08-20 13:41, pirms 7 gadiem
Apsveicu! Labs panākums, veči cepuri nost, gan Regža, gan Pļava nospēleja godam. Speele bij baigi interesantā. Niderlandiešiem un krieviem bij par ko aizdomāties.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.