Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas duetiem Polijas "Grand Slam" kvalifikācijā pretiniekos norvēģi

Jānis Celmiņš

Latvijas duetiem Polijas "Grand Slam" kvalifikācijā pretiniekos norvēģi
Ruslans Sorokins un Edvarts Buivids
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbola dueti Ruslans Sorokins / Edvarts Buivids un Haralds Regža / Armands Āboliņš trešdien Polijas pilsētā Stare Jablonki startēs kārtējā sezonas „Grand Slam” turnīrā. Abiem duetiem pretiniekos būs norvēģu dueti.

Sorokins un Buivids Pasaules kausa posmos nav startējuši kopš jūnija beigām, kad piedalījās Stavangerā notiekošajā „Grand Slam” turnīrā, nespējot pārvarēt kvalifikācijas turnīra barjeru un ierindojoties 41.vietā. Šajā nedēļā Polijas pilsētā Stare Jablonki risinās jau kārtējais šīs sezonas „Grand Slam” posms, un Latvijas duets tajā startēs.

Pirmā kārta kvalifikācijas turnīrā Sorokinam un Buividam būs brīva, bet cīņā par iekļūšanu pamatsacensībās abiem būs jāspēlē ar norvēģiem Olivindu Hordviku un Mortenu Kvamsdālu, kuri kvalifikācijā izsēti ar sesto numuru, kamēr mūsu duets ar vienpadsmito. Norvēģu šīs sezonas augstākais sasniegums ir izcīnīta 17. vieta Meksikā notikušajā OPEN turnīrā.

Maču Latvijas un Norvēģijas dueti aizvadīs piektajā kortā, kas nozīmē, ka video tiešraidē tam sekot līdzi, visticamāk, nebūs iespēju. Cīņas sākums pulksten 16.00 pēc Latvijas laika.

Otrs Latvijas duets, kas startēs Polijā notiekošajā turnīrā, ir Regža/Āboliņš, kuriem sacensības būs jāsāk jau ar pirmo kārtu. Arī viņiem pretī stāsies norvēģi. Ivers Andreass Horems un Geirs EItūns sacensībās izsēti ar 15.numuru, kamēr latvieši ar 18. Šajā sezonā pieredzējušie norvēģi divas reizes pratuši izcīnīt 25.vietas (Berlīnē un Stavangerā), latviešiem tikmēr šis būs otrais šīs sezonas Pasaules kausa posms. Gštādē Haralds un Armands kvalifikāciju nepārvarēja, ieņemot 41.vietu.

Cīņā par uzvaru pret norvēģiem latvieši dosies pulksten 14.00 pēc Latvijas laika, un mačs risināsies piektajā kortā, tur pat, kur vēlāk spēlēs Ruslans un Edvarts. Ja Haraldam ar Armandu izdosies uzvarēt, tad otrajā kārtā pretiniekis būs vēl nopietnāki - brazīlieši Evandro un Vitors Felipe (2.).

Ar pamatturnīru sacensības Polijā sāks Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs, bet Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs turnīrā Polijā nestartēs.

  +2 [+] [-]

, 2014-08-20 00:53, pirms 10 gadiem
nu ja Haralds bloķēs kā kingā tad grupu turnīrs jāsasniedz!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-08-20 09:49, pirms 10 gadiem
kapec martins nespeles?

     [+] [-]

, 2014-08-20 11:28, pirms 10 gadiem
skarabejs1 rakstīja: kapec martins nespeles?
Kaut kas ar traumu bija saistits, ceļgals sapot laikam. Bet bija vel kaut kas man liekas!

     [+] [-]

, 2014-08-20 14:29, pirms 10 gadiem
Pirmo setu Haralds un Armands zaudēja ar 20:22...

     [+] [-]

, 2014-08-20 14:45, pirms 10 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: Pirmo setu Haralds un Armands zaudēja ar 20:22...
ir kkads links ar ciparinjiem?

     [+] [-]

, 2014-08-20 15:05, pirms 10 gadiem
Jāni Tu esi uz vietas?
Ja esi, tad kur pie velna viņi ir izbūvējuši 5-to kortu?
Visu gadus bija tač četri Galvenais, tad 2 un 3 blakām un 4 bija pie bērziem....
Jānis Celmiņš rakstīja: Pirmo setu Haralds un Armands zaudēja ar 20:22...