Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Brazīlijas pludmales volejbola pāris Alisons/Andrē nolēmis pārtraukt sadarbību

Agris Suveizda

Brazīlijas pludmales volejbola pāris Alisons/Andrē nolēmis pārtraukt sadarbību
Alisons (ar bumbu) un Andrē. Foto: FIVB.com

LETA. Titulētais Brazīlijas pludmales volejbola pāris Alisons Čeruti un Andrē Lojola Šteins nolēmuši pārtraukt sadarbību.

Čeruti ir pašreizējais olimpiskais čempions, kamēr Šteins - pasaules čempions. Abi vienā pārī sāka spēlēt tikai pagājušajā gadā, bet nesasniedza cerētos rezultātus.

Lēmums par šķiršanos tika pieņems pēc pagājušajā nedēļā Dohā notikušā Pasaules tūres četru zvaigžņu posma, kurā brazīlieši ierindojās tikai 17.vietā.

Savukārt pagājušajā gadā Alisons/Andrē izcīnīja tikai vienu medaļu, to iegūstot savās sezonas noslēdzošajās sacensībās - četru zvaigžņu posmā Maskavā, kad cieta zaudējumu finālā.

"Tas nebija viegls lēmums, jo mums bija lielas cerības, turklāt šis projekts bija labi saplānots, bet diemžēl nebija vajadzīgo rezultātu," teica 24 gadus vecais Andrē Lojola Šteins, kurš bija iniciators abu sadarbības pārtraukšanai. "Tā kā sākas olimpiskā kvalifikācija, lēmums bija jāpieņem ātri."

"Andrē pieņēma šo lēmumu, un es to respektēju. Mēs smagi strādājām, lai sasniegtu rezultātus, taču to nebija. Žēl, ka mūsu sadarbība ir beigusies, tomēr mūsu draudzība ir palikusi tikai ciešāka," tikmēr teica Alisons Čeruti.

Pagaidām nav skaidrs, ar kādiem pāriniekiem abi spēlēs turpmāk, tomēr līdz pasaules čempionātam ir palicis vairs tikai nedaudz vairāk par trim mēnešiem.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-03-19 15:29, pirms 5 gadiem
Hmm, kādi tituli tad ir šim pārim?