Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Aleksandrs un Genādijs Samoilovi aicina uz divu dienu pludmales volejbola nometni

Jānis Celmiņš

Aleksandrs un Genādijs Samoilovi aicina uz divu dienu pludmales volejbola nometni
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.cev.lu

24. un 25. janvārī tepat Rīgā, Beach Box pludmales volejbola hallē visiem interesentiem būs iespēja smelties iemaņas, pieredzi un vērtīgus padomus no Pasaules labākajiem pludmales volejbolā.

Kā zināms, tad Beach Box Camps organizē pludmales volejbola nometnes siltajās zemēs, kur galveno treneru lomā ir tādi lielmeistari kā Aleksandrs Samoilovs, Jānis Šmēdiņš, Toms Šmēdiņš un arī viņu treneri Genādijs Samoilovs un Andris Šmēdiņš. Lai gūtu nelielu ieskatu par šiem braucieniem tiem, kas vēl nav pamēģinājuši, Aleksandrs un Genādijs piedāvā piedalīties saīsinātājā divu dienu versijā tepat Rīgā.

Šī būs pirmā reize, kad Aleksandrs un Genādijs sniegs treniņus plašākai auditorijai Rīgā. Šāda izdevība noteikti ir jāizmanto un tā neliks vilties.

Organizatori sola divus pilnvērtīgus treniņus dienas, kā arī semināru, kura laikā sekos kopējas video analīzes un diskusijas par un ap spēles situācijām, izspēlēm un taktiskiem gājieniem. Neformālā gaisotnē tiks ieturētas pusdienas kopā ar nometnes dalībniekiem un treneriem.

Dalības maksa vienam nometnes dalībniekam paredzēta 90 EUR apmērā, iekļaujot arī pusdienas abām dienām. Vietu skaits ierobežots.

Kontaktinformācija, lai pieteiktos nometnei:
daniels@beachbox.lv vai +371 2 9490707

Cita informācija pieejama:
Pludmales volejbola halle «Beach Box»
facebook.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja