Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Klāt "ELKOR Sport pludmales volejbola līgas" ceturtā sezona

Jānis Celmiņš

ELKOR Sport pludmales volejbola līga arī ceturtajā sezonā ir gatava uzņemt visus pludmales volejbola entuziastus, nodrošinot turnīru ar fināla naudas balvas fondu 6000 EUR. ELKOR Sport līgas pirmsākumi meklējumi pirms 3 gadiem, kad tā pārsteidza pludmales volejbola saimi ar lielo naudas balvu fondu šāda tipa turnīram, tādējādi pulcējot kuplu dalībnieku skaitu. Atgādināsim, ka 2013./2014.gada un pirmās ELKOR Sport līgas sezonas vēsturiskie uzvarētāji bija Klāvs Zaļkalns un Artūrs Kiseļevs, otrajā sezonā fināla uzvarētāji bija Londonas Olimpiskais medaļnieks Mārtiņš Pļaviņš, spēlējot pārī ar Uģi Puķīti, bet pagājušajā gadā laurus plūca Jānis Grīnbergs un Sandris Andrejevs. Vai arī šī, ceturtā sezona, pārsteigs ar jauniem uzvarētājiem?

ELKOR Sport pludmales volejbola līga sāksies jau pavisam drīz – ar atklāšanas posmu šī gada 23.oktobrī un ilgs līdz pat pavasarim, kad uzvarētāji tiks noteikti 22.aprīlī, līgas fināldienā. Detalizēts līgas kalendārs, nolikums, rezultāti, fotogrāfijas un visa pārējā informācija tiks ievietota Beach Box mājas lapā Pludmales volejbola halle «Beach Box»

Līgā varēs spēlēt visi pludmales volejbola interesenti. Sacensības norisinās 2 pret 2 vīriešu disciplīnā bez vecuma ierobežojuma. Vienlaicīgi uz laukuma nedrīkstēs atrasties 2 spēlētāji, kas atrodas Latvijas pludmales volejbola reitingā augstāk par 20. vietu. Maksimālais komandu skaits vienā sabraukumā ir 40.

Izspēles notiks sabraukumu veidā svētdienās, balstoties uz līgas kalendāru. Finālā iekļūs labākās 32 komandas. Lai piedalītos lielajā finālā par galveno balvu, abiem komandas dalībniekiem būs jāpiedalās vismaz 8 sabraukumos no 13 organizētajiem.

Līgas ģenerālsponsora sarūpētais naudas balvas fonds – 6000 EUR tiks sadalīts lielajā finālā šādi:

1. € 2 500,00
2. € 1 500,00
3. € 800,00
4. € 400,00
5. - 8. € 200,00

Katra sabraukuma uzvarētāji saņem pārsteiguma balvas no līgas atbalstītājiem – ELKOR, Optibet, Blue Box, LIDO, Veselības Fabrika, Shark, Baker Nutrition, Isostar un Aldaris. Savukārt līgas sezonas kopvērtējuma uzvārētāju komanda saņems kopvērtējuma kausu.

Dalības maksa:

- Dalības maksa ir 30 EUR no komandas jeb 15 EUR no spēlētāja par posmu.
- Ja abi spēlētāji piedalījušies iepriekšējā posmā, tad dalības maksa tiek noteikta 20 EUR no komandas jeb 10 EUR no spēlētāja (izlaižot posmu, nākamajam posmam dalības maksa atkal tiek noteikta 30 EUR).
- Komandai piesakoties pirmo reizi līgā, papildus jāmaksā 15 EUR no cilvēka par līgas formas kreklu ar kuru jāspēlē visos posmos (vienreizēja maksa).

Pieteikumus līdz katra sabraukuma nedēļas piektdienai plkst. 20:00 jāsūta elektroniski uz e-pastu turniri@beachbox.lv, pieteikumā jānorāda komandas nosaukums, spēlētāju vārdi un uzvārdi, dzimšanas datumi, kā arī kontaktinformācija.

Posmu kalendārs:

1.posms – 23.oktobris
2.posms – 6.novembris
3.posms – 20.novembris
4.posms – 4.decembris
5.posms – 18.decembris
6.posms – 8.janvāris
7.posms – 22.janvāris
8.posms – 5.februāris
9.posms – 19.februāris
10.posms – 5.marts
11.posms – 19.marts
12.posms – 2.aprīlis
13.posms – 8.aprīlis
FINĀLS – 22.aprīlis

Papildus informāciju par ELKOR Sport pludmales volejbola līgu var uzzināt mājas lapā Pludmales volejbola halle «Beach Box» vai, zvanot līgas organizatora pārstāvim Sandrai Selgai pa tel. +371 29341654 vai, sūtot e-pastu uz sandra@beachbox.lv