Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Piektdienas vakarā notiks cīņa par "Beach Box" karaļa titulu

Pludmales volejbola halle Beach Box uzsāk jaunu turnīru sēriju tiem, kas grib apliecināt, ka ir labākie individuāli - King of the Beach Box. Turnīrs notiks klasiskā „king of the beach” izspēlē, kur var pieteikties viens pats bez pārinieka un cīņas gaitā noskaidrot šoreiz nevis labāko komandu, bet labāko spēlētāju. Turpmāk šāds turnīrs tiks organizēts regulāri katru otro piektdienas vakaru, kur kā galvenā balva tiks izspēlēts Latvijas pludmales volejbola karaļa Jāņa Šmēdiņa krekls ar autogrāfu.

Laiks un vieta – 20.09.2013 plkst. 22:00, Beach Box pludmales volejbola halle (Brīvības gatvē 197B, Rīgā).

Dalībnieki – Turnīrā var spēlēt visi pludmales volejbola interesenti. Sacensības norisinās 2 pret 2, vīriešu disciplīnā bez vecuma un reitinga ierobežojuma.

Izspēles kārtība – Izspēles notiek pēc grupu turnīra principa. Pie reģistrācijas dalībnieki izlozē savu vietu grupā. Grupu skaits, dalībnieku skaits grupās, dalībnieku skaits, kas izies no grupas, punktu skaits setā tiks noteikts atkarībā no dalībnieku skaita turnīra dienā. Pēc katra izspēlēta seta dalībnieki mainās ar partneriem, tādejādi individuāli krājot punktu skaitu savā grupā. Labākie dalībnieki katrā grupā izveidos jaunu grupu vai grupas un līdzīgi pēc iepriekš aprakstītā principa tiks noskaidrots King of the Beach Box.

Spēļu tiesāšana – Tiesāšana notiek pēc atvieglotiem FIVB noteikumiem. Spēles tiesās spēlētāji, kas tajā brīdī nepiedalīsies sacensībās.

Pieteikšanās un reģistrācija – Pieteikumus līdz turnīra iepriekšējās dienas plkst. 24:00 jāsūta elektroniski turnīra organizatora pārstāvim Arnim Tuntem pa e-pastu arnis@beachbox.lv, pieteikumā jānorāda spēlētāja vārds un uzvārds, dzimšanas datums, kā arī kontaktinformācija.

Dalībnieku reģistrācija notiek turnīra dienā sekretariātā no plkst. 21:30 līdz 22:00.

Finansiālie nosacījumi – Turnīra dalības maksa ir 5Ls no cilvēka, kas tiek maksāta skaidrā naudā turnīra dienā sekretariātā, dalībnieka reģistrēšanās brīdī. Piesakoties turnīra dienā dalības maksa ir 7Ls.

Apbalvošana – Turnīra uzvarētājs saņems pārsteiguma balvas no Beach Box halles atbalstītājiem.

Medicīniskais nodrošinājums – katrs turnīra dalībnieks piesakot savu dalību apliecina, ka pats atbild par savu veselības stāvokli. Turnīra organizators traumu gadījumā nodrošina ātrās medicīniskās palīdzības izsaukšanu.

Kontaktinformācija – papildus informāciju par King of the Beach Box turnīru var uzzināt zvanot turnīra organizatora pārstāvim Arnim Tuntem pa tel. 26347703 vai sūtot e-pastu uz arnis@beachbox.lv


Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.