Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Pludmales volejbola zvaigzne negaidīti paziņo par karjeras beigām

Pludmales volejbola zvaigzne negaidīti paziņo par karjeras beigām
22. jūnijā Ostravā, cīnoties ar Latvijas duetu, čehietes Mihala Kvapilova un Kristīna Kolocova izprasīja punktu no tiesnešiem
Foto: worldtour.2018.fivb.com

2017. gada Eiropas vicečempione un Riodeženeiro olimpiādes piektās vietas īpašniece, 30 gadus vecā pludmales volejboliste Kristīna Kolocova (Čehija) šonedēļ negaidīti paziņoja par karjeras beigšanu. Tokijas olimpisko spēļu kvalifikācijā Mihalai Kvapilovai būs vajadzīga cita pāriniece.

Tas bija pārsteigums arī nacionālajai federācijai, kas virsrakstā lika trīs izsaukuma zīmes. "Tā ir nevēlēšanās, nav cita iemesla," preses konferencē skaidroja Kristīna Kolocova. "Vienkārši pietika, tas bija jauki un pietika. Tas nebija vienkāršs lēmums. Daudz iemeslu - ja būti divi, tad varbūt varētu kaut ko darīt, bet tā ir pēdējo gadu notikumu summa."

Jau septembrī sāksies Tokijas olimpisko spēļu kvalifikācija. "Spēlēju no sezonas uz sezonu, nevēlējos izvirzīt ilgtermiņa mērķus. Cerēju, ka šogad uzlabosim savu spēli, taču sezona bija tāda, kāda bija," atzīst tagad karjeru beigusī sportiste. Pasaules tūres posmos šogad neizdevās tikt augstāk par 17. vietu.

"Tā ir dzīve. Saprotu viņas lēmumu. Man jādodas tālāk," saka Kolocovas līdzšinējā pāriniece Mihala Kvapilova, kurai būs jāmeklē cita pāriniece, lai mēģinātu tikt uz Tokiju.

Latvijā aizvadītajā 2017. gada Eiropas čempionātā Mihala Kvapilova un Kristīna Kolocova izcīnīja sudrabu. 2018. gada janvārī Čehijas "Masters" turnīra finālā šīs čehietes pieveica mūsu labāko duetu - 21:8, 23:21, bet jūnija Ostravas posmā Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka revanšējās - 21:13, 21:19 (tobrīd pasaules rangā čehietes bija sestajā vietā).

Izmantotie resursi:
sport.idnes.cz
cvf.cz


, 2018-08-18 14:28, pirms 6 gadiem
100% atgriezīsies!
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.