Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

M. Samoilovs/Solovejs gūst nepieciešamo uzvaru un spēlēs PK posmā Edmontonā

Ints Megnis
Ints Megnis

M. Samoilovs/Solovejs gūst nepieciešamo uzvaru un spēlēs PK posmā Edmontonā
Mihails Samoilovs. Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mihails Samoilovs un Aleksandrs Solovejs trešdien ar vienu uzvaru pārvarēja kvalifikāciju Pasaules kausa trīs zvaigžņu posmā Kanādas pilsētā Edmontonā.

Latvijas pludmales volejbolisti kvalifikācijā bija izlikti ar otro numuru, kas pirmo kārtu deva brīvu, bet izšķirošajā, otrajā, kārtā viņi ar 2-0 (21:16, 21:16) pārspēja zviedrus Aleksanderu Hermanu un Ludvigu Simonsonu, kuriem bija tikai 18. numurs.

Līdz ar to ceturtdien Latvijas pāris sāks dalību pamatturnīrā.

Vēl tikai pagājušajā nedēļā Mihails Samoilovs pārī ar Kristapu Šmitu Zviedrijā piedalījās Eiropas U22 čempionātā, bet viņiem neizdevās aizstāvēt pērn iegūto titulu, šoreiz samierinoties ar dalītu devīto vietu.

Šonedēļ notiek divi Pasaules kausa posmi, labākajiem sportistiem tiekoties četru zvaigžņu turnīrā Portugālē, kurā trešdien dāmu kvalifikāciju nepārvarēja Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, bet vīriem no pamatturnīra piektdien sacensības sāks Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kā arī Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.

     [+] [-]

, 2019-07-18 11:43, pirms 5 gadiem
Gabduļins ar Genu neizturēja?