Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Samoilovs un Šmēdiņš tiek pie otrās uzvaras

Samoilovs un Šmēdiņš tiek pie otrās uzvaras
Aleksandrs Samoilovs
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš Polijas pilsētā Olštinā notiekošajā FIVB Pasaules kausa tūres ''Grand Slam'' sērijas posmā guvuši divas uzvaras, turklāt otrais panākums nācis trīs setos.

Grupu turnīru Latvijas vadošais pludmales volejbola duets iesāka ar pat negaidīti smagu spēli pret Krievijas pludmales volejbolistiem Bikanovu un Koškarevu - garā un sarežģītā mačā zaudējums trīs setu spēlē ar 25:23, 22:24, 17:19.

Otrajā dienā jāaizvada divas spēles, bet no sākuma jācīnās pret grupas potenciālo pastarīti Grieķijas komandu Kocilianoss / Zupanis. Arī šī spēle par vieglu pastaigu neizvērtās, taču galvenais, ka uzvara tika iegūta - 21:17, 23:21.

Nākamie pretī stājās itālieši Ranjēri un Karambula, un mača sākums tika pārcelts par 80 minūtēm vētras dēļ. Pirmajā setā cīņa ritēja punkts punktā, taču noslēgumā labāki bija mūsējie - panākums ar 21:15. Savukārt otrajā viss notika pretēji - salūza Samoilovs un Šmēdiņš, piekāpjoties ar 13:21.

Uzvarētājs tika noskaidrots trešajā setā. Latvieši nonāca iedzinējos ar 11:13, bet tas netraucēja izglābties un izraut panākumu no pretinieku rokām - 16:14 noslēdzošajā setā un 2-1 spēlē.

Divas uzvaras izcīnīja un vienu zaudējumu piedzīvoja arī itālieši un Bikaovs ar Koškarevu, turklāt visām komandām vienāda arī setu attiecība - piecas uzvaras un trīs neveiksmes.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB


, 2016-06-17 19:57, pirms 8 gadiem
Un?
, 2016-06-17 20:04, pirms 8 gadiem
ja.vietu sakartojuns
, 2016-06-17 20:28, pirms 8 gadiem
ivolino rakstīja: ja.vietu sakartojuns
1. itāļi
2. krievi
3. latvieši
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.