Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Finsteram un Točam Olštinas ''Grand Slam'' noslēdzies

Krišs Upenieks

Finsteram un Točam Olštinas ''Grand Slam'' noslēdzies
Edgars Točs un Rihards Finsters
Foto: FIVB

Ar trim zaudējumiem Polijas pilsētā Olštinā notiekošo FIVB Pasaules kausa tūres ''Grand Slam'' sērijas posmu noslēguši Rihards Finsters un Edgars Točs.

Finsters un Točs Polijā aizvada pirmo turnīru pēc Edgara nepatīkamā savainojuma, kas tika iegūts ''Ergo Open'' pirmajā posmā Jūrmalā. Diemžēl vakar tika piedzīvoti divi zaudējumi - bez reālām cerībām pret spēcīgajiem spāņiem Ereru un Gaviru un līdzīgā trīs setu spēlē pret Krievijas pludmales volejbolistus Stojanovski un Jarzutkinu.

Otrajā pamatsacensību dienā kvalifikāciju pārvarējušajiem latviešiem bija jāspēlē pret Polijas duetu Kosjaks un Rudols. Pēc zaudēta pirmā seta ar 16:21 otro izdevās uzvarēt (21:18), bet izšķirošajā spēles nogrieznī pretinieki tomēr pierādīja savu pārākumu - 12:15.

Tas nozīmē, ka šīs sacensības Rihardam ar Edgaru ir beigušās, un jau šobrīd Latvijas pludmales volejbolisti var gatavoties nākamās nedēļas turnīram Kontinentālajā kausā, kur Latvijas komanda varēs valstij garantēt vēl vienu olimpisko ceļazīmi.

Izmantotie resursi:
fivb.og

     [+] [-]

, 2016-06-17 15:10, pirms 8 gadiem
Šie poļi bija ņemani. Izskatās , ka iet uz norietu.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-17 15:33, pirms 8 gadiem
Tev prātiņš dirsā ( visu vai neko ) 😀....
Tautā saukts arī par cirvi

     [+] [-]

, 2016-06-17 15:42, pirms 8 gadiem
visu vai neko, 15:10, pirms 30 minūtēm, ignorēt, atbildēt
Šie poļi bija ņemani. Izskatās , ka iet uz norietu

Kad tad viņiem bijis "uzriets"?Tad kad SC plātījās?