Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Noslēdzies "Zelta OPEN" un "Zelta OPEN Challenger" otrais posms

Noslēdzies "Zelta OPEN" un "Zelta OPEN Challenger" otrais posms
Turnīru uzvarētāji
Foto: Renārs Buivids, Beachvolley.lv

Šodien pie pludmales sporta centra "Brazīlija" noslēdzās Zelta OPEN 2. posms sieviešu komandām un Zelta OPEN Challenger 2.posms vīriešu komandām, kur sieviešu konkurencē uzvaras svinēja lietuvietes Ieva Dombauskaite/Monika Povilaitute, bet vīriešu konkurencē Hermans Egleskalns/Romāns Saušs.

Vakar sacensības šajā posmā uzsāka 9 sieviešu pludmales volejbola dueti, tajā skaitā Inguna Minusa pārī ar Agnesi Feldmani, kā arī Anete Krastiņa un Jana Jaudzema, bet vīriešiem konkurence bija lielāka, tur sacensības uzsāka 20 dueti.

Šodien sacensības turpināja 6 labākie sieviešu dueti un 6 labākie vīriešu dueti.

Sieviešu konkurencē dalīto 5.-6.vietu ieguva Inguna Minusa/Agnese Feldmane un Vita Školina/Santa Emsiņa, bet pusfiālos Anete Krastiņa/Jana Jaudzema ar 2-0 uzvarēja lietuvietes Svetlanu Bekis-Sturo/Taisiju Lukkone un otrs Lietuvas duets Ieva Dombauskaite/Monika Povilaitute ar 2-1 uzvarēja Kristu Kraskuru/Kitiju Megni, līdz ar to abās finālspēlēs tikās Latvijas-Lietuvas dueti.

Spēlē par 3.vietu ar 2-0 pārākas bija latvietes Krista Kraskura un Kitija Megne, bet finālspēlē Anete Krastiņa un Jana Jaudzema ar 0-2 piekāpās Ievai Dombauskaitei/Monikai Povilaitutei.

Vīriešu konkurencē spēlē par 3.vietu Raimonds Kaviers un Kārlis Celmiņš ar 2-1 uzvarēja Juri Orupu/Artūru Plūmi, bet finālspēlē Hermans Egleskalns un Romāns Saušs ar 2-0 uzveica Arni Reliņu/Gati Augustānu.

2.posma rezultāti sievietēm šeit: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...
2.posma rezultāti vīriešiem šeit: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...

Nākamais Zelta OPEN sieviešu komandām un Zelta OPEN Challenger vīriešu komandām posms notiks 28.-29.jūlijā Majoru pludmalē.

Zelta OPEN posmos piedalās visi labākie Latvijas pludmales volejbolisti, savukārt Zelta OPEN Challenger posmos nav atļauts piedalīties 40 labākajiem spēlētājiem no Latvijas pludmales volejbola kopējā reitinga, kas dod iespēju vērtīgos Latvijas reitinga punktus nopelnīt arī citiem. Sieviešu duetiem šādu ierobežojumu nav.


Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.