Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Jauniešiem vasarā tiek piedāvāti bezmaksas pludmales volejbola treniņi

Jau otro gadu SIA “O-SANDS” āra laukumos “New Hanza City” teritorijā (Hanzas ielā 14a) vasaras brīvlaikā skolēniem bez maksas tiek nodrošināti treniņi pludmales volejbolā profesionālu treneru vadībā.

“Vienmēr esmu bijis pārliecināts, ka visiem jauniešiem, neatkarīgi no ģimenes finansiālajām iespējām, ir jānodrošina vienlīdzīga iespēja sportot un aktīvi pavadīt laiku, tāpēc jau pagājušā gadā jauniešiem nodrošinājām iespēju trenēties bez maksas. Pateicoties atbalstītājiem, arī šogad šo iniciatīvu turpināsim. Pagājušā gada sākumā pirmos treniņus pie mums apmeklēja vien 8 jaunieši, taču ziemas sezonā šis skaits palielinājās līdz 60. Šobrīd iekštelpās vairāk jauniešus nevaram uzņemt fiziski, taču vasarā, āra laukumos vēlamies nodrošināt bezmaksas treniņus līdz pat 100 jauniešiem,” atklāj Arnis Tunte, SIA “O-SANDS” vadītājs.

Treniņi āra laukumos tiek nodrošināti no 1.jūnija līdz 31.augustam, tie notiek 4 reizes nedēļā – pirmdienās, otrdienās, trešdienās un piektdienās plkst.11.00-13.00. Piedalīties aicināti jaunieši 9-18 gadu vecumā. Priekšzināšanas nav obligātas, jo treniņi tiks nodrošināti dažādās profesionālās sagatavotības grupās.

Galvenais treneris ir Atvars Vilde, bet treneru sastāvā ir arī citi pludmales volejbolā pazīstami uzvārdi – Mārtiņš Pļaviņš, Aigars Birzulis, Mārtiņš Krams, Alise Lece un Marta Ozoliņa. Aicinām uz treniņiem pieteikties laikus, jo vietu skaits ir ierobežots.

Šāda aktivitāte nebūtu iespējama bez pludmales volejbola draugu atbalsta, tāpēc liels paldies Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam, kurš sadarbībā ar Mārtiņa Pļaviņa Sporta klubu nodrošina jauniešiem iespēju trenēties pie labākajiem profesionāļiem, nodibinājumam “ABLV Charitable Foundation”, kā arī interneta veikalam Nr.1 taviem pirkumiem – 1shop.lv! Ikviens jaunietis, kurš apmeklēs vismaz 5 treniņus, bez maksas saņems “O-SANDS” pludmales volejbola kreklu. Ja arī jums vai jūsu uzņēmumam ir vēlme un iespēja finansiāli vai ar dāvanām atbalstīt jauniešu treniņus, patiesi priecāsimies.

Pieteikties treniņiem pie galvena trenera Atvara Vildes – 25150607, atvars@o-sands.lv


, 2017-05-17 19:41, pirms 7 gadiem
Prieks ka notiek talantu meklēšana,nevis tikai ''kabatas piestumšana''.Malači.
, 2017-05-17 20:14, pirms 7 gadiem
Labākie profesionāļi? Kas iedeva nomināciju?
, 2017-05-18 09:05, pirms 7 gadiem
Pamats tomēr ir zāles volejbols, bet protams, ka ir izcili, ja zāles volejbolistiem tiks piedāvāta iespēja uzspēlēt smiltīs un varbūt arī pārkvalificēties uz bīču. Lai veicas.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.