Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Dainis Āzens

Samoilovs un Pļaviņš Vaikiki tiek līdz pusfinālam

Samoilovs un Pļaviņš Vaikiki tiek līdz pusfinālam
Aleksandrs Samoilovs. Foto: FIVB

Trešajā "Korta karaļu" posmā Vaikiki (ASV) Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš aizspēlējās līdz pusfinālam. Uzvarēja mājinieki Džeiks Gibs un Teilors Krabs.

Vaikiki „King of the Court” turnīrā, kā jau ASV, vairāk bija mājinieku pāru. Divi no tiem grupā nāca pretī arī Aleksandram Samoilovam un Mārtiņam Pļaviņam. Tomēr 1. kārtas sacensību barjeru pārvarēt viņi nespēja latviešiem traucēt. Bez amerikāņiem Trī Borna un Trevora Kraba, kuri neiekļuva pusfinālā, un Keisija Patersona ar Stafordu Sliku vēl apakšgrupā kopā ar Mārtiņu un Sašu spēlēja spāņi Pablo Errera un Adrians Gavira un šveicieši Niko Bēlers un Marko Kratigers (arī nekvalificējās pusfinālam).

Finālā Pļaviņam un Samoilovam iekļūt neizdevās arī trešajā „King of the Court” turnīrā. Otrajā pusfināla grupā kopā ar latviešiem tālāk netika brazīlieši Saimons Barboza Santoss un Gustavu „Gutu” Karvaljaess, kā arī nīderlandieši Jaspers Bouters un Kristians Vārenhorsts. Finālā iekļuva nīderlandietis Aleksandrs Brouvers, kurš beidzot spēlēja kopā nevis ar krievu Oļegu Stojanovski, bet savu pierasto pārinieku Robertu Mēvsenu. No pirmās pusfinālgrupas finālā iekļuva Eiropas čempioni norvēģi Anderss Mols un Kristians Serums, kā arī divi amerikāņu pāri – Džeiks Gibs ar Teiloru Krabu un latviešu izcelsmes amerikānis Čeiss Badingers ar Šīnu Rozentālu.

Finālā par uzvarētājiem diezgan negaidīti kļuva Gibs ar Krabu., bet no pārsteigumiem jāmin titulēto amerikāņu Fila Dalhausera un Nika Lusenas palikšana 1. kārtas turnīrā.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija


, 2018-09-16 20:43, pirms 6 gadiem
Šis tas side out turnīrs?
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.