Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Šmēdiņam un Samoilovam pirmajā cīņā uzvara trīs setos

Šmēdiņam un Samoilovam pirmajā cīņā uzvara trīs setos
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs Varšavas smiltīs
Foto: imago/Newspix

Pirmdien Nīderlandē notiekošā Eiropas čempionāta pirmajā spēlē Latvijas vīru duets Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs ar rezultātu 2-1 apspēlēja Vācijas pāri Janniks Harmss un Filips Ame Bergmans.

Šmēdiņš un Samoilovs, kuri izlikti ar septīto numuru, pirmajā spēlē tikās ar vāciešiem Harmsu un Bergmanu, kurus organizatori bija izlikuši ar 26. numuru. Pēc pārliecinošas uzvaras pirmajā setā (21:13) sekoja atslābināšanās un vēl pārliecinošāk zaudēts otrais sets - 11:21.

Uz izšķirošo trešo setu savākties nebija viegli, cīņa risinājās līdzīga, taču latviešu pāris kontrolēja spēles gaitu. Vācijas duets gan nekur tālu mūsējiem neļāva aizskriet un turējās turpat dažu punktu attālumā. Galotni Šmēdiņš un Samoilovs nospēlēja droši un svinēja uzvaru setā (15:12), kā arī visā mačā ar 2-1.

Nākamie pretinieki Šmēdiņam un Samoilovam būs Arns Rumševics un Luks Kazdailis. Ar 23. numuru izliktie lietuvieši čempionātu sāks šovakar ar spēli pret poļiem Fijaleku un Brilu.

Jau vēstījām, ka ar uzvaru Eiropas čempionātu sāka arī otrs Latvijas vīru duets Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kuri ar 2-0 apspēlēja Matiasu Berntsenu un Hendriku Molu no Norvēģijas.

Latvijas komandu spēļu kalendārs

KomandaPretinieksLaiks/Rezultāts
Šmēdiņš/SamoilovsHarmss/Bergmans2-1 (21:13; 11:21; 15:12)
Pļaviņš/TočsBerntsens/Mols2-0 (21:13; 21:15)
Graudiņa/KravčenokaLahti/ParkinenaOtrdien 15:00
Šmēdiņš/SamoilovsRumševičs/KazdailisOtrdien 16:00
Graudiņa/KravčenokaBīneka/ŠnaidereTrešdien 14:00
Graudiņa/Kravčenokavan Gestela/VeselinkaTrešdien 18:30
Pļaviņš/TočsDumeks/BerciksTrešdien 21:30
Šmēdiņš/SamoilovsFijaleks/BrilsCeturtdien 14:00
Pļaviņš/TočsStojanovskis/VeličkoCeturtdien 19:30

, 2018-07-16 20:24, pirms 6 gadiem
Veemiens naak no taadas speeles. Divi klauni uz laukuma, SAM-SMED. Latvijas cemp ir pavisam cits liimenis,raadot savu klasi. Nedriikst buut lepniem. Tikai pirmais sets normaals, bet vajadzeeja uzvareet divus.
, 2018-07-16 21:27, pirms 6 gadiem
...bet ja ir doma nomētāt ar cepurēm,tikai izrādās ,ka 26.numurs arī māk spēlēt.
, 2018-07-16 22:13, pirms 6 gadiem
''apspēlēja Vācijas pāri Janniks Harmss un Filips Ame Bergmans.''

Šeit gramatiski pareizi būtu bijis locīt vārdus, uzvārdus...
, 2018-07-17 02:11, pirms 6 gadiem
Вы бросите курить навечно за одну ночь, если воспользуетесь этим советским методом https://elbo.in/vdoh Не прикладывая никаких волевых усилий я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а курил 16 лет!
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: Dhavid Normando/FV Imagens/CBV
9

Olimpiskās atlases rangs: Samoilova un Graudiņa nostiprinās sestajā vietā

Jaunākajā olimpiskās atlases rangā Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova nostiprinājušās sestajā pozīcijā.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.