Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš atspēlējas un uzvar Latvijas pāru mačā

Rolands Eliņš

Samoilovs un Šmēdiņš atspēlējas un uzvar Latvijas pāru mačā
Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš
Foto: FIVB

Pasaules pludmales volejbola tūres posmā Hāgā izslēgšanas maču otrajā kārtā iekļuva Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kas Latvijas pāru duelī ar 13:21, 21:17 un 15:10 pieveica Mārtiņu Pļaviņu un Haraldu Reģžu. Izslēgšanas mačos gan tika arī Pļaviņš un Regža, bet tos sāks no pirmās kārtas.

Pasaules tūrē šosezon mainījies izspēles formāts, kas paredz, ka grupu turnīrā katrs pāris aizvada vairs tikai divas spēles. Latvijas pāris Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš vakar ļoti pārliecinoši (21:13, 21:12) apspēlēja mājinieku Rubenu Peningu un Mesu Blomu, kamēr viņu konkurenti D grupā Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža sīvākā cīņā (21:18, 21:15) apspēlēja austriešus Kunertu un Dresleru.

Līdz ar to šodienas mačā abi Latvijas pāri pēc uzvarām grupas pusfinālā sacentās grupas finālmačā. Pirmajā setā zemāk izsētie Pļaviņš un Regža spēja iegūt ievērojamu pārsvaru, pārliecinoši sakaujot pretiniekus ar 21:13.

Samoilovs un Šmēdiņš pēc līdzvērtīgi iesākta otrā seta ieguva piecu punktu pārsvaru. Pļaviņš un Regža gan atspēlēja pāris setbumbas, bet tomēr piekāpās ar 17:21, un bija nepieciešams izšķirošais trešais sets.

Trešajā setā pirmos trīs punktus guva Samoilovs un Šmēdiņš, pēc tam arī panākot 7:3. Pļaviņa un Regžas situācija palika vēl sliktāka, zaudējot arī divās nākamajās izspēlēs (3:9). Atspēlēties vairs neizdevās, un Samoilovam un Šmēdiņam uzvara ar 15:10 un pirmā vieta grupā, kamēr Pļaviņam un Regžam otrā vieta.

Samoilovs un Šmēdiņš sacensības turpinās rītdien otrajā kārtā, kamēr Pļaviņš un Regža pirmās „play-off” kārtas maču izspēlēs šovakar. Spēles laiks un pretinieki vēl tiks noskaidroti.

Izmantotie resursi:
Pre-match - Smedins/Samoilovs-Plavins/Regza -...

     [+] [-]

, 2017-06-16 13:54, pirms 7 gadiem
Tomēr atkal favorīti nokož otru LV pāri..

     [+] [-]

, 2017-06-17 08:59, pirms 7 gadiem
kur var redzēt spēli, kas tagad notiek?