Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Šmēdiņš pret Šmēdiņu: divi Latvijas pāri ielozēti vienā PČ grupā

Šmēdiņš pret Šmēdiņu: divi Latvijas pāri ielozēti vienā PČ grupā
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs
Foto: FIVB

Notikusi pasaules čempionāta pludmales volejbolā grupu izloze. Sacensībās, kas no 1. līdz 7.jūlijam notiks Polijas pilsētā Stare Jablonki, piedalīsies arī četri Latvijas pāri, no kuriem divi ielozēti vienā grupā.

Savā starpā F apakšgrupā spēkiem mērosies šobrīd vadošais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Ruslans Sorokins/Toms Šmēdiņš. Samoilovs/J.Šmēdiņs izsēti ar sesto numuru, Sorokins, T.Šmēdiņš – ar 30. Tāpat mūsējo grupā ir arī nīderlandieši Jons Stiekema/Kristiāns Varenhorsts (19.) un austrieši Daniels Milners un Jergs Vucls (43.).

B apakšgrupā ielozēti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda, kuri izlikti ar 23. numuru. Viņiem grupā būs jāsacenšas ar vieniem no turnīra favorītiem, brazīliešiem Elisonu Ceruti un Emanuelu Rego (2.), brāļiem Paolo un Mateo Ingrosso no Itālijas (26.) un poļiem Jaroslavu Lehu un Damianu Vojtasiku (40.).

Ar pirmo numuru turnīrā izlikti mājinieki Mariušs Prudels un Gžegožs Fijaleks, kuru šonedēļ Hāgas "Grand Slam" turnīrā apspēlēja Samoilovs/J.Šmēdiņš.

Viens mūsu pāris startēs arī dāmu turnīrā – Inguna Minusa un Inga Ikauniece izsētas ar pēdējo, 48.numuru, un A apakšgrupā spēlēs ar polietēm Kingu Koļiņsku un Moniku Bžosteku (1.), šveicietēm Izabellu Foreri un Anuku Vergē - Deprē, kā arī austrietēm Viktoriju Bīniku un Jūliju Grebneri (25.).

Turnīra izspēles sistēma kā vīriem tā dāmām ir vienāda: 48 komandas sākotnēji tiek sadalītas 12 grupās, kurās tiek izspēlēts viena apļa turnīrs. Pēcāk sacensības tiek turpinātas pēc tā sauktās "vienmīnusa sistēmas", kur katrs zaudējums komandai nozīmē izstāšanos no cīņas par godalgām. Izslēgšanas spēlēs iekļūs labākās 32 komandas.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...


, 2013-06-16 13:36, pirms 11 gadiem
visiem jāsoļo ārā no grupas,jācīnās par medaļām
, 2013-06-16 13:47, pirms 11 gadiem
Bet šodien visi atbalstam Š&S Hāgas finālā!!sākums 17:00 pēc LV laika!
, 2013-06-16 14:01, pirms 11 gadiem
Š/S vajadzētu bez grūtībām tikt arā no grupas...
Būs interesanti paskatīties, kā abi bračkas viens pret otru spēlēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 15:09, pirms 11 gadiem
no grupas gan jau visi tiks ārā
, 2013-06-16 15:12, pirms 11 gadiem
jaabrauc atbalstiit! viesniica norezerveeta jau! kad veel tik tuvu pasaules chempis buus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-16 16:29, pirms 11 gadiem
Tā ir masonu sazvērestība
, 2013-06-16 17:56, pirms 11 gadiem
nu būtu baigi labi, ja pēdējā spēle būtu savstarpējā, jo tad varētu parēķināt, kam vairāk vajadzīga uzvara..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
1

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.