Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

ELKOR Sport pludmales volejbola līgas posmā atkal triumfē Puga un Punculis

Jānis Celmiņš

Svētdien, 15.februārī pludmales volejbola hallē Beach Box tika aizvadīts Elkor Sport pludmales volejbola līgas otrās sezonas 9. posms, kurā pārliecinoši uzvaru svinēja Kristaps Punculis un Oskars Puga, finalspēlē divu setu sīvā cīņā (15:12; 15:13) uzveicot Tomu Šmēdiņu un Mārtiņu Dauburu. Šis duets triumfēja jau otrajā līgas posmā pēc kārtas.

Kristaps ar Oskaru savu meistarības izrāvienu demonstrē tieši pēdējos posmos – ja līgas sākumā abiem spēlētājiem nebija izdevies pakāpties augstāk par dalītu piekto vietu, tad 7. un 9. posmu puiši noslēdza jau uz augstākā goda pjedestāla pakāpiena, kas ir nopietns pieteikums fināldienas cīņām par galveno naudas balvu.

Cīņā par bronzas godalgām šoreiz labāki, ātrāki un izturīgāki izrādījās Andis Grambergs ar Jāni Celmiņu, pārspējot Arti Danieku un Rihardu Vilmani.

Šajā posmā savu veiksmi un spēļu pieredzi bija ieradušās pārbaudīt arī pa vienai komandai no Krievijas un Lietuvas, kas atzinīgi novērtēja spēļu azartu un solījās braukt atkal. Domājams, ka kaimiņiem radās pareizs priekšstats par pludmales volejbolu Latvijā, kuru latvieši mīl un spēlē ar īstu baudu.

Noslēdzoties 9.posmam, savas līdera pozīcijas kopvērtējuma tabulā saglabā Uģis Puķītis, kurš, neraugoties uz to, ka nepiedalījās pēdējā posmā, ir veiksmīgi startējis astoņos iepriekšējos, tādējādi iekrājot kopā 504 punktus. Tuvākais sekotājs ar 400 punktiem ir Mārtiņš Dauburs, bet trešajā vietā ar 384 punktiem ierindojas Mārtiņš Pļaviņš.

Līgas organizatori informē, ka tiek izsludināts vēl viens papildus posms – 5.aprīlī, tieši vienu nedēļu pirms fināla dienas. Šī būs iespēja tām komandām, kurām bija grūtības savākt nepieciešamo minimālo posmu skaitu, lai kvalificētos finālā. Līgas nolikums paredz, lai spēlētājs kvalificētos finālam, kas notiks 12.aprīlī, tam ir jāpiedalās vismaz 8 posmos no sākotnēji 12, bet šobrīd jau 13 posmiem.

ELKOR Sport pludmales volejbola līgas 9.posma rezultāti:

1. Kristaps Punculis / Oskars Puga
2. Toms Šmēdiņš / Mārtiņš Dauburs
3. Andis Grambergs / Jānis Celmiņš
4. Artis Danieks / Rihards Vilmanis
5.-8. Mārtiņš Eglītis / Atis Šēfers
5.-8. Edgars Millers / Māris Blumbergs
5.-8. Mārcis Jirgensons / Mārtiņš Šimkuss
5.-8. Jānis Kuprašovs / Pauls van der Bēks
9.-16. Sarunas Karvelis / Arnas Narbutavicius
9.-16. Raimonds Kaviers / Juris Orups
9.-16. Renārs Brālis / Vladimirs Remesovs
9.-16. Sandris Kalniņš / Kārlis Rutmanis
9.-16. Edgars Tomkus / Renārs Tverijons
9.-16. Armands Ābelnieks / Māris Čīma
9.-16. Aleksandr Chernookiy / Roman Chervak
9.-16. Sandris Andrejevs / Dāvis Nātriņš
17. Vladimirs Varežkins / Olegs Šilinskis

Ar visu informāciju par ELKOR Sport pludmales volejbola līgu, tās dalībniekiem, posmu rezultātiem un kopvērtējumu iespējams iepazīties Beach Box mājas lapā – Pludmales volejbola halle «Beach Box»

     [+] [-]

, 2015-03-17 15:44, pirms 9 gadiem
Malači stumjat tik māgā čipsus un alu, kas balvās! Vot par sportu nedomā tikai nocenotos grūž puišiem!