Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Jau šonedēļ "O-Sands" smiltīs norisināsies "Skanstes kauss 2017"

Jānis Celmiņš

Jau trešo gadu projekta “Staro Rīga” ietvaros īpašs gaismu un emociju šovs norisinās arī “Pafbet / O-Sands” pludmales volejbola laukumos. Šogad tas notiks 17.novembra vakarā - reģistrēšanās turnīram no plkst. 20.30.

“Kā jau ierasts, Skanstes kauss norit īpašā apgaismojumā, to apmeklē plašs līdzjutēju pulks un visi klātesošie bauda dažādus pārsteigumus. Tieši tā būs arī šogad. Šogad demonstrēsim, ka pludmales smiltis noder ne tikai volejbolam, bet arī smilšu cīņām (dažiem klātesošajiem būs ekskluzīva iespēja piedalīties pašiem šajās cīņās un tikt pie iepriecinošām balvām), par muzikālo noformējumu parūpēsies bundzinieki, bet sportisko līmeni turnīrā turēs profesionāli tiesneši,” informē pasākuma rīkotājs, “O-Sands” vadītājs Arnis Tunte.

Skanstes kausā aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš sasniedzis pilngadību. Šoreiz pieteikšanās notiek jauktajās komandās (divi vīrieši un viena sieviete), un kopā turnīrā piedalīsies ne vairāk kā 24 komandas, tāpēc aicinām pasteigties, jo lielākā daļa vietu jau ir aizņemta.

Pieteikumi tiek pieņemti līdz 15. novembrim uz e-pasta adresi info@o-sands.lv. Pieteikumā lūdzam norādīt spēlētāju vārdus, uzvārdus, dzimšanas datus un kontaktinformāciju.

Uzvarētāji iegūs Skanstes kausus, kā arī dažādas citas balvas no pasākuma atbalstītājiem. Pasākumu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Rīgas dome, Pafbet.lv Sport.