Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Rikardo un Emanuels atkal kopā, abu mērķis – Riodeženeiro OS

Rikardo un Emanuels atkal kopā, abu mērķis – Riodeženeiro OS
Emanuels Rego un Rikardo Santušs
Foto: rio2016.com

2004. gada olimpisko spēļu čempioni, pludmales volejbolisti Rikardo Santušs un Emanuels Rego atkal apvienojuši spēkus, lai kopīgi cīnītos par ceļazīmi uz Riodeženeiro 2016.gada olimpisko spēļu ceļazīmi.

Kopīgo sadarbību abi titulētie Brazīlijas pludmales volejbolisti pārtrauca 2009. gada sezonas beigās, bet nu ir apvienojušies vienā komandā, lai cīnītos par ceļazīmi uz 2016. gada olimpiskajām spēlēm, kas risināsies Riodeženeiro. Savas kopīgās karjeras laikā abi izcīnījuši 62 titulus, un nu lūkos šo skaitu palielināt.

„Augusta mēnesis ir mūsu zelta mēnesis,” pēc pirmā kopīgā treniņa trešdien jokoja Rikardo. „Kopā esam izcīnījuši daudz uzvaru un titulu, taču laiki ir mainījušies, un nu mums ir jauni uzdevumi un mērķi,” skaidroja Rikardo.

Emanuels Rego ir vienīgais pludmales volejbolists (vēl arī austrāliete Natālija Kuka), kurš piedalījies piecās olimpiskajās spēlēs, bet nu 41 gada vecumā viņa mērķis ir piedalīties sešās. Viņa un Rikardo (39 gadi) kontā ir pilns olimpisko spēļu komplekts, un abi tiek uzskatīti par vieniem no iedvesmojošākajiem pludmales volejbolistiem pasaulē. Neskatoties uz cienījamo vecumu, abi joprojām ir ļoti labā formā, lai virzītu nopietnus mērķus.

Izmantotie resursi:
Rio 2016


, 2014-08-15 13:57, pirms 10 gadiem
Mans mīļākais pludmales volejbola pāris ir atkal kopā. Jaunībā skatijos un precājos kā viņi spēlē. Leģendas. Super!
, 2014-08-15 14:11, pirms 10 gadiem
Šis ir labākais notikums, ja neskaita mūsējo uzvaras!
, 2014-08-15 14:19, pirms 10 gadiem
Ceru ka izdosies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.