Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Pildiņš

Ozoliņai un Lecei Alanjas "Masters" noslēdzas ar zaudējumu un 9. vietu

Ozoliņai un Lecei Alanjas "Masters" noslēdzas ar zaudējumu un 9. vietu
Alise Lece
Foto: CEV

Latvijas pludmales volejbolistes Marta Ozoliņa un Alise Lece noslēgušas dalību Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) rīkotajā "Masters" turnīrā Turcijas pilsētā Alanjā. Latvietes savā trešajā mačā pamatturnīrā bezcerīgi zaudēja Spānijas duetam, paliekot 9. vietā.

Marta Ozoliņa un Alise Lece vakar no rīta nonāca zaudētāju zarā, bet vakarā sāka ceļu pa to augšup, grūtā trīs setu cīņā pieveicot Norvēģijas duetu. Šodien, lai izcīnītu vismaz septīto vietu, vajadzēja pieveikt spānietes Elsu Makmilanu un Paulu Sorju Gutjeresu, kuras nonāca zaudētāju zarā pēc neveiksmes otrajā kārtā pret ar pirmo numuru izliktajām ukrainietēm Davidovu un Ščipkovu.

Spēli labāk sāka Spānijas pludmales volejbolistes, izvirzoties vadībā ar 5:2, bet brīdi vēlāk palielināja pārsvaru līdz sešiem punktiem (9:3). Ozoliņa un Lece pirmā seta ievadā bija pilnīgi bezspēcīgas pretinieču priekšā. No astoņu punktu deficīta izdevās līdz tehniskajam pārtraukumam pienākt klāt līdz pieciem punktiem, bet ar to bija krietni par maz (8:13). Pēc pārtraukuma spēle izlīdzinājās un rezultāta starpība vairs principā nemainījās. Spānietes nosargāja savu pārsvaru, uzvarot setu ar 21:15.

Arī otrā seta ievadā spānietēm izdevās paveikt to pašu, ko pirmajā setā. Ātri tika iegūts astoņu punktu pārsvars, kas ļāva justies komfortabli (11:3). Latvijas duetam tas principā nozīmēja spēles beigas, jo jau pirmais sets pierādīja, ka atspēlēties nav īsti iespējams. Lai arī atkal, ejot tehniskajā pārtraukumā, rezultāts bija 8:13, seta otrajā pusē Ozoliņa un Lece principā tuvāk netika. Seta izskaņā palika četru punktu starpība, Ozoliņai un Lecei zaudējot maču ar rezultātu 0-2 (15:21, 17:21) un turnīru noslēdzot 9. vietā.


Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.