Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas dueti Hāgas turnīru uzsāks vienā grupā

Krišs Upenieks

Latvijas dueti Hāgas turnīru uzsāks vienā grupā
Aleksandrs Samoilovs
Foto: Ilze Zvēra/F64

Šonedēļ FIVB Pasaules kausa tūres trīs zvaigžņu turnīrs tiks aizvadīts Nīderlandes pilsētā Hāgā, un Latvijas pludmales volejbolu šajās sacensībās pārstāvēs divi pāri - Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kā arī Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža.

Uzreiz jāsaka, ka abi Latvijas dueti sacensību sākumposmā spēlēs B grupā, kas gan nenozīmē, ka pavisam noteikti būs latviešu savstarpējais mačs. Aleksandram ar Jāni šajā turnīrā otrais numurs, un pirmā spēle jāaizvada pret mājiniekiem Rubenu Peningu un Mēsu Blomu. Šī spēle pulksten 17:00 startēs uz centrālā laukuma. Nīderlandieši pamatturnīrā iekļuva ar īpašu ielūgumu jeb ''wild-card''.

Otrs Latvijas duets Pļaviņš un Regža šajās sacensībās izlikti ar visai augsto 15. numuru, kas arī devis vietu B grupā. Mārtiņš un Haralds pirmo spēli aizvadīs uz otrā laukuma pulksten 17:00 pret Austrijas pludmales volejbolistiem Tomasu Kunertu un Kristofu Dresleru (18.).

Samoilova un Šmēdiņa gadījumā jāpiemin, ka Aleksandra traumas dēļ duets praktiski visu nedēļu pirms došanās uz Hāgu netrenējās, kamēr Mārtiņš un Haralds nezaudēja nevienu setu un ar itin pārliecinošu sniegumu triumfēja Ergo Latvijas čempionāta 3. posmā Rīgā.

Izspēles formāts būs tāds pats kā Maskavas turnīrā, proti, grupā būs jāaizvada tikai divas spēles. Grupā ar augstāko numuru izliktā komanda pirmajā spēlē tiksies ar ceturto spēcīgāko vienību, bet otrā un trešā komanda pēc izliktajiem numuriem tiksies savā starpā. Pēc tam abās spēlēs uzvarējušās komandas spēlēs savā starpā, un uzvarētāja ieņems pirmo vietu, uzreiz iekļūstot izslēgšanas turnīra otrajā kārtā, bet zaudētāja ierindosies otrajā pozīcijā un arī iekļūs izslēgšanas spēlēs.

Savukārt pirmajā spēlē zaudējušās komandas attiecīgi spēlēs savā starpā, un uzvarētāja arī sasniegs ''play-off'' turnīru, kamēr otro zaudējumu piedzīvojušajai komandai sacensības būs beigušās. Izslēgšanas turnīrā piedalīsies 24 spēcīgākās vienības.

Tāpat Hāgas posma sakarā interesanti ir tas, ka brīvā dabā atradīsies tikai centrālais laukums, bet otrais un trešais laukums būs iekštelpās hallē.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball

  +5 [+] [-]

, 2017-06-15 09:00, pirms 7 gadiem
Kāpēc Jūs pie rakstiem esat sākuši likt vecus un nesaistītus video?

  -1 [+] [-]

, 2017-06-15 09:12, pirms 7 gadiem
Floyds Mayweathers cīnīsies 26. Augustā pret McGregoru. Kāpēc nav vēl ielikts par tādu notikumu raksts?

  -1 [+] [-]

, 2017-06-15 09:55, pirms 7 gadiem
PatriotGuy rakstīja: Floyds Mayweathers cīnīsies 26. Augustā pret McGregoru. Kāpēc nav vēl ielikts par tādu notikumu raksts?
nu jau ir

     [+] [-]

, 2017-06-15 11:13, pirms 7 gadiem
Šo formātu neatbalstu jo vienā spēle var notikt jebkas un komanda, kas nosacīti bija autsaideri var cīnīties par 1 . vietu grupā ja uzvar pirmo spēli..

     [+] [-]

, 2017-06-15 16:18, pirms 7 gadiem
kkur internetā rādīs???