Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Latvijas pludmales volejbolisti turpina kāpt pasaules rangā

Latvijas pludmales volejbolisti turpina kāpt pasaules rangā
Pelhržimovas "European Masters" medaļas
Foto: Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka beachvolleyball team Latvia

Starptautiskās volejbola federācijas (FIVB) jaunākajā pasaules rangā kāpumu veikuši Latvijas pludmales volejbola dueti. Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš sasnieguši 11. vietu, Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs ierindojas 52. vietā, bet Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka tikušas labāko 30 skaitā.

Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš aizvadītajā nedāļā tāpat kā citi Latvijas pludmales volejbolisti piedalījās Čehijā notiekošajā CEV ''Masters'' sērijas turnīrā, kur izslēgšanas turnīra otrajā kārtā piekāpās Mārtiņam Pļaviņam un Edgaram Točam, sacensības noslēdzot dalītā 9. vietā. Sašam ar Jāni ieskaitē ir 13 turnīru rezultāti.

Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs Čehijā sasniedza pusfinālu, bet noslēgumā ieguva bronzas medaļas, turpinot savu lielisko sezonas sākumu. Ar trīs ieskaites turnīriem Mārtiņš un Edgars sasnieguši 1150 punktus un 52. vietu. Iepriekšējās nedēļas rangā Pļaviņš un Točs bija 65. vietā.

Čehijā labāko turnīru karjerā aizvadīja Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, kuras aizcīnījās līdz pat finālam, kur piekāpās rangā krietni augstāk esošajām čehietēm. Tīnai un Nastjai ieskaitē ir 15 turnīri, 1812 punkti un 30. vietā. Pirms nedēļas latvietes bija 37. pozīcijā.

Nelielu kāpumu veikuši arī Rihards Finsters un Aleksandrs Solovejs, kuri gan nespēja sasniegt Čehijas pamatturnīru. Sešos kopīgos ieskaites turnīros Rihards un Aleksandrs iekrājuši 900 punktus un atrodas dalītā 61. vietā.

Tikmēr līderpozīcijā nostiprinājušies ''mūžīgi otrie'' Polijas pludmales volejbolisti Bartošs Losjaks un Pjotrs Kantors, kuri Čehijā tāpat kā pirms tam Nīderlandē ierindojās otrajā vietā.

FIVB pasaules rangs, vīrieši

#DuetsValstsPunkti
1.Losjaks/KantorsPolija5058
2.Krasiļņikovs/ĻaminsKrievija4 520
3.Evandru/AndrēBrazīlja4 222
4.Nikolai/LupoItālija4 060
...11.Samoilovs/ŠmēdiņšLatvija3192
...52.Pļaviņš/TočsLatvija1150
...61.Finsters/SolovejsLatvija900

FIVB pasaules rangs, sievietes

#DuetsValstsPunkti
1.Larisa/LalitaBrazīlija5648
2.Zude/LaburēraVācija4636
3.Agata/DudaBrazīlija4484
4.Pavana/Humana-ParedesaKanāda4480
...30.Graudiņa/KravčenokaLatvija1812
...122.Lece/OzoliņaLatvija428

Izmantotie resursi:
FIVB - Beach Volleyball Rankings
FIVB - Beach Volleyball Rankings


, 2018-01-15 17:15, pirms 6 gadiem
Super!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: Dhavid Normando/FV Imagens/CBV
9

Olimpiskās atlases rangs: Samoilova un Graudiņa nostiprinās sestajā vietā

Jaunākajā olimpiskās atlases rangā Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova nostiprinājušās sestajā pozīcijā.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.