Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Vērienīgi atklāta ELKOR Sport pludmales volejbola līga

Neraugoties uz koku rudenīgi dzeltenajām lapām otrpus logam, Beach Box pludmales volejbola hallē vasara turpinās pilnā sparā. Pagājušā svētdienā tika aizvadīts ELKOR Sport pludmales volejbola amatieru līgas pirmais atklāšanas posms. Par īpašu gaisotni pasākuma laikā rūpējās DJ Ntense un LU karsējmeitenes, kā arī līgas atbalstītāji, kas priecēja dalībniekus ar dažādām pārsteiguma balvām.

ELKOR līgas pirmajā posmā piedalījās 24 komandas, kas ir salīdzinoši liels komandu skaits amatieru turnīrā un šāda dalībnieku aktivitāte vērtējama ļoti pozitīvi. Dalībnieku rindās bija sastopami daži pludmales volejbolisti, kas piedalās arī Latvijas pludmales volejbola čempionātā, taču vairums dalībnieki bija amatieri. Jāuzsver fakts, ka 1. vietu ieguva tieši amatieru pārstāvji.

Par pirmo pārsteigumu parūpējās „Krasavčiki” (Aleksandrs Dolotovs, Vladimirs Obodovs), kas izslēgšanas spēlēs uzvarēja vienus no favorītiem brāļus Jāni un Gati Baložus. Vēlāk spraigā cīņā, vieni no šī posma līderiem, „VIP” (Jānis Orups, Raimonds Kaviers) burtiski par pāris punktiem izrāva uzvaru par iekļūšanu pusfinālā, apspēlējot „Mobilux” (Mareks Beluga, Jurijs Beļajevs).

Fināls bija īpaši spraigs ar krasu pavērsienu spēles galotnē, kad „Kimē” (Andis Grosbergs, Edgars Priede) parādīja īstu cīnītāju raksturu un, esot iedzinēju lomā, pie rezultāta 15:19 uzvarēja šī posma līderus, jau pieminētos „VIP” (Juris Orups, Raimonds Kaviers), rezultātu noslēdzot ar 23:21.

Apsveicami cīnījās arī trešās vietas ieguvēji - komanda ar nosaukumu „Vienalga” (Pēteris Vinķelis, Artis Daneiks), kas izrādījās pārāki par „Krasavčikiem” (Aleksandrs Dolotovs, Vladimirs Obodovs).

Savukārt dienas veiksmīgākā komanda, kura Fiat oficiālā dīlera Latvijā „Autobrava” rīkotajā Fiat Freemont izlozē uz nedēļas nogali izrādījās Ata Šēfera un Kārļa Celmiņa pārstāvētā komanda „Atis”

Atgādinām, ka jau 27. oktobrī gaidāms līgas otrais posms, kurā droši vēl var ielēkt komandas, kas nepaspēja pieteikties atklāšanas posmā.

Lielu paldies līgas organizatori saka atbalstītājiem, kas sarūpēja volejbolistiem svētkus: ELKOR Sport, Autobrava, Aldaris, Ādažu čipsi, Isostar, F1, Triumph, Blue Box, EMJ Metāls, SWH, Sportacentrs, Apollo.

Vairāk informācija par ELKOR Sport pludmales volejbola līgu atrodama Pludmales volejbola halle «Beach Box»


Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
1

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.