Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Notikušas izmaiņas trijos Latvijas pludmales volejbola duetu virknējumos

Jānis Celmiņš

Notikušas izmaiņas trijos Latvijas pludmales volejbola duetu virknējumos
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža turpmāk ies katrs savu ceļu
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Pavisam īsi pēc pludmales volejbola sezonas beigām kļuvis zināms, ka notikušas izmaiņas trijos Latvijas pludmales volejbola duetu virknējumos. Jaunajā sezonā Mārtiņš Pļaviņš plāno spēlēt kopā ar Edgaru Toču, Haralds Regža apvienos spēkus ar Tomu Šmēdiņu, bet Rihards Finsters cīnīsies vienā tīkla pusē ar Aleksandru Soloveju, liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Lai gan Eiropas čempionātā, kas augustā risinājās Jūrmalā, Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža izcīnīja augsto piekto vietu, abi nolēmuši šķirties. Patiesībā šis lēmums tika pieņemts jau pirms noslēdzošā sezonas turnīra, kas abiem bija veiksmīgs. Tobrīd vēl nebija skaidrs, ar ko kopā turpmāk abi spēlēs, bet nu kļuvis skaidrs, ka Mārtiņš turpmāk apvienos spēkus ar Toču, bet Haralds vienojies par kopīgu sadarbību ar Tomu Šmēdiņu.

Abiem jaunizveidotajiem duetiem starta pozīcijas pirms jaunās sezonas izskatās ļoti cerīgas. Pļaviņa un Regžas kopā izcīnītie reitinga punkti abiem ļaus startēt visaugstākā līmeņa turnīros arī kopā ar jaunajiem pāriniekiem.

Ne tik labās pozīcijās būs Finsters un Solovejs, kuriem reitinga punktu skaits var būt nepietiekams, lai tiktu pie dalības PK posmos. Finsters un Solovejs tikmēr ir vienīgie, kuri arī iepriekš spēlējuši kopā. Pasaules U23 čempionātā savulaik (2013. gads) Rihards un Aleksandrs kopā izcīnījuši augsto ceturto vietu, paliekot tikai soli no godalgām.

Kopā tikmēr turpinās spēlēt Latvijas vadošais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri aizvadītajā Eiropas čempionātā Jūrmalā izcīnīja sudraba godalgas.

Šobrīd vēl nav skaidrs 2018. gada Pasaules kausa tūres kalendārs. Pēc tā publiskošanas arī kļūs zināmi sīkāki katra dueta gatavošanās plāni.

Jaunizveidotie dueti:

Komandas
Mārtiņš Pļaviņš / Edgars Točs
Haralds Regža / Toms Šmēdiņš
Rihards Finsters / Aleksandrs Solovejs
Slēpts komentārs: Šindleru Jēkabs

  +7 [+] [-]

, 2017-09-14 12:16, pirms 7 gadiem
Nabaga Točam pieriebās Finstera trakošana. Pļaviņš un Točs varētu veidot labu un konkurēt spējīgu pāri. Par atlikušajiem pārim ļoti grūti ko spriest. Var izšaut, bet maz ticams.

     [+] [-]

, 2017-09-14 12:35, pirms 7 gadiem
Finsters/Solovejs nu no šī dueta tiešām nekas nesanāks, liekas vienalga ar ko kopā spēlētu Solovejs viņš ir vājais posms, vispār nepatīk viņš kā pludmales volejbolists. Pārējie abi dueti tādi interesanti, skatīsimies, kas no tā sanāks!

     [+] [-]

, 2017-09-14 12:38, pirms 7 gadiem
Jautājums tik pie kāda trenera trenēsies Pļaviņš un Točs? Toms un Regža , drošvien, pie vecā Samoilova un vecā Šmēdiņa.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-14 12:38, pirms 7 gadiem
Saskaitāmos mainot, summa nemainās - tieši tāpat LČ dalīs medaļas savā starpā, ārpus robežām anyway nekādu variantu, diemžēl.

  -1 [+] [-]

, 2017-09-14 12:56, pirms 7 gadiem
Pilnīgi brīnums, ka neviens publiski pirms tam neizpļāpājās Arī es Manuprāt beidzot būs divi konkurentspējīgi pāri, un uz nākošo olimpiādi mums būs divas komandas! Plus varbūt viena meiču

  +5 [+] [-]

, 2017-09-14 13:07, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka Regža lēnām pārceļas pie Kreiļa.
Šī tāda starppietura.

     [+] [-]

, 2017-09-14 13:54, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Saskaitāmos mainot, summa nemainās - tieši tāpat LČ dalīs medaļas savā starpā, ārpus robežām anyway nekādu variantu, diemžēl.
Jā, no sērijas četrus euro dalīt uz četriem un cerēt, ka paliks vairāk..

     [+] [-]

, 2017-09-14 14:35, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka dueti savā starpā samainījās. Pļava, kā vienmēr savā stilā , maina pāriniekus, diemžēl, ne uz to labāko pusi. Solovejs, Finsters agrāk bija redzēti, kas izmainīsies, redzēs?. Jauninājums Šmēds un Regža, izskatās, ka varētu būt interesanti, protams, ja saspēlēsies!

  -1 [+] [-]

, 2017-09-14 14:57, pirms 7 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Izskatās, ka Regža lēnām pārceļas pie Kreiļa.
Šī tāda starppietura.
Tici man, tas nenotiks Nekad! Drīzāk Toču Kreilis savāks, bet ar ne ātrāk kā pēc pāris vasasrām

     [+] [-]

, 2017-09-14 15:00, pirms 7 gadiem
Pasaules pāri liek klāt fizisko un auguma centimetrus - kā jau visos sporta veidos .... veiksmi jaunajiem pāriem.

  -2 [+] [-]

, 2017-09-14 16:07, pirms 7 gadiem
Galvenais ka mūsu SA/SMe palika nemainīgi kopā..

     [+] [-]

, 2017-09-15 07:17, pirms 7 gadiem
Te dažs labs komentētājs ir tumsonis, kurš tikko atgriezies no agrajiem viduslaikiem. Pilnīgi normāla prakse visā pasaulē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja