Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

U22 EČ startēs Graudiņa/Kravčenoka, Šmits/Samoilovs un Ņečiporuka/Pētersone

U22 EČ startēs Graudiņa/Kravčenoka, Šmits/Samoilovs un Ņečiporuka/Pētersone
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

15. jūnijā plkst. 11.40 Austrijas pilsētā Bādenē sāksies U22 Eiropas čempionāts pludmales volejbolā. Šovakar notika izvietošana pa grupām. Latviju pārstāvēs trīs dueti - pērnā gada čempiones Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, U19 pasaules čempionāta bronzas medaļnieki Kristaps Šmits un Mihails Samoilovs, kā arī klasiskā volejbola izlases dalībnieces Paula Ņečiporuka un Alise Pētersone.

Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka izliktas ar sesto numuru, vienas no glavenajām pretendentēm uz zeltu. Mūsu cerības nokļuvušas F grupā, kur pretī stāsies čehietes Kotlasova/Resova (#11), bulgārietes Nikolova/Nikolova (#22) un austrietes Radla/Frīdla (#27) - plkst. 11.40. Pretinieces izskatās pietiekoši ērtas, lai grupā izcīnītu pirmo vietu. Kā jau ziņots, pērnā gada čempionātā ar devīto numuru izliktās Latvijas spēlētājas uzvarēja visos mačos uz kāpa uz pjedestāla augstākā pakāpiena.

Kristaps Šmits un Mihails Samoilovs izlikti ar 16. numuru, veiksmes gadījumā var mērķēt uz pjedestālu. Mūsējie sāks ar mačiem A grupā, kur pretī būs austrieši Prištaucs/Buhegers (#1), izraēlieši Masuri/Uziels (#17) - plkst. 13.20 un rumāņi Badikeanu/Kalins (#32). Šī ir laba iespēja pacīnīties par pirmo vietu grupā. Kā jau ziņots, pērnā gada čempionātā ar devīto numuru izliktie Latvijas spēlētāji negaidīti zaudēja cīņā par astotdaļfinālu un finišēja 17. pozīcijā, savukārt U19 pasaules čempionātā Šmits un Samoilovs izcīnīja necerēti augsto trešo vietu.

Paula Ņečiporuka un Alise Pētersone izliktas ar zemo 28. numuru, sākotnēji viņas pozicionējās kā trešās rezervistes un gaidīja vairāku duetu dalības atsaukumu. E grupā pretinieces būs lietuvietes Andrjukaitīte/Zobņina (#5) - plkst. 12.30, baltkrievietes Šalajevska/Sekretova (#12) un kiprietes Konstantopulu/Jasumi (#21). Izskatās, ka cīņā par izslēgšanas spēlēm latvietēm galvenais mačs būs ar saliniecēm.

Grupu uzvarētāji uzreiz iekļūs izslēgšanas spēļu otrajā kārtā (astotdaļfinālā), otrās un trešās vietas tiks izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, savukārt grupu neveiksminieki dosies mājup.

Izmantotie resursi:
cev.lu


, 2017-06-14 23:43, pirms 7 gadiem
uztraukšos par Daugavpili un par Jūrmalu, lai viss izdodas!
, 2017-06-14 23:49, pirms 7 gadiem
Paula un Alise shogad bija zaales voleja izlases pamataa , smiltiis gan minimaala kopiigaa pieredze , bet ljoti interesants prospekts !!
, 2017-06-14 23:50, pirms 7 gadiem
ritenis rakstīja: uztraukšos par Daugavpili un par Jūrmalu, lai viss izdodas!
Paldies , bet neaizmirsti arii par Kuldiigu un Aadazhiem !!
, 2017-06-15 11:55, pirms 7 gadiem
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.