Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Akmentiņš

Sestdien SPA Estonia Valmiera Beach posms

Sestdien SPA Estonia Valmiera Beach posms
Dagnija Mediņa - 1. posma uzvarētāja komandā "Peksis"
Foto: Jānis Eicēns

Sestdien, 18. jūnijā, Daliņu pludmalē, Valmierā, ar dažādiem konkursiem skatītājiem un līdzjutējiem, kā arī vērtīgām balvām dalībniekiem, norisināsies Valmiera Beach 2011 ceturtais – SPA Estonia posms.

„Esam nolēmuši, ka šis posms īpaši tiks veltīts meitenēm, jo nereti amatieru pludmales volejbola čempionātos, lielā vīriešu komandu īpatsvara dēļ, sieviešu grupas nav vispār, vai arī netiek pievērsta pietiekama uzmanība, tāpēc kopā ar mūsu atbalstītājiem esam sarūpējuši meitenēm īpašus pārsteigumus un balvas. Ceturtā posma galvenā balva meitenēm ir vasarīga foto sesija, kura tiks realizēta sadarbībā ar čempionāta atbalstītāju, fotogrāfu Jāni Eicēnu. Protams, neesam aizmirsuši arī par puišiem, arī viņi sestdien tiek aicināti cīnīties par Valmiera Beach 2011 ieskaites punktiem un ceturtā posma balvām”, informē čempionāta projekta vadītājs Edgars Priede.

Atgādinām, ka Valmiera Beach 2011 ceturtajam posmam elektroniski iespējams pieteikties Vidzemes Studentu Sporta kluba mājas lapā līdz ceturtdienai, 16. jūnija pusnaktij. Piesakoties elektroniski dalības maksa no komandas 6 LVL, piesakoties uz vietas pludmalē, sacensību dienā, 8 LVL no komandas.
Čempionāta jaunumiem un aktualitātēm var sekot draugiem.lv vai Vidzemes Studentu Sporta kluba mājas lapā: Valmiera BEACH 2011

Jāpiebilst, ka čempionāta pirmajā posmā kopskaitā piedalījās 49 komandas, no kurām 13 sieviešu, bet 36 vīriešu komandas. Uzvaras laurus sieviešu grupas konkurencē plūca komanda Peksis (Ilze Liepiņlauska un Dagnija Mediņa), bet vīriešu grupā komanda OSAMA (Edgars Točs un Arnis Tunte).

Čempionāts Valmiera Beach 2011 norisinās Daliņu pludmalē visas vasaras sezonas garumā, sešus ceturtdienas vakarus un četras sestdienas. Galvenā balva vīriešu konkurencē ir ceļojums uz kādu no Vidusjūras valstīm no Novatours, bet sieviešu grupas čempionāta uzvarētājām uzmundrinoša, trīs dienu, atpūta SPA Estonia Igaunijā.

Čempionātu iedvesmo: SPA Estonia, Novatours, Volkswagen Valmiera, bārs Klondaika, Sportland, BTA apdrošināšana, Radio SWH Valmieras studija, The best magazine. Atbalsta t/c Valleta, fotogrāfs Jānis Eicēns, Valmieras drāmas teātris, kafejnīca Šķesteri, Premia, Eži, Riga Place un Valmieras pilsētas pašvaldība.


, 2011-06-14 23:41, pirms 13 gadiem
Dagnija Mediņa... wow...
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.