Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Točs un Finsters uzvar un tiek tālāk

Krišs Upenieks

Točs un Finsters uzvar un tiek tālāk
Edgars Točs
Foto: FIVB

Zviedrijas pilsētā Gēteborgā pirmo uzvaru Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) ''Satellite'' līmeņa turnīrā izcīnījuši Edgars Točs un Rihards Finsters, kas rīt sacensības turpinās tā sauktajā ''zaudētāju zara''.

Rīta spēlēs 1. kārtas ietvaros zaudējumus piedzīvoja abi Latvijas pāri - Toms Šmēdiņš un Aleksandrs Solovejs 30 minūtes bez variantiem zaudēja vieniem no turnīra favorītiem Baltkrievijas duetam Kavaļenkam un Dzjadko - 12:21, 14:21, bet Edgars Točs un Rihards Finsters sarežģītā 51 minūtes spēlē pret francūžiem Losjē un Gotjēru - 28:26, 17:21, 13:15.

''Zaudētāju zarā'' T.Šmēdiņš un Solovejs aizvadīja itin labu spēli pret ar trešo numuru izliktajiem turkiem Giginoglu un Urlu, bet zaudēja trīs setos - 16:21, 23:21, 12:15. Savukārt cīņu turnīra turpinās Točs un Finsters, kas šovakar apliecināja favorītu statusu un divos setos ar 21:16, 21:18 pieveica mājiniekus Anerštedu un Hermanu.

Nākamajā kārtā Točs un Finsters spēlēs pret Zviedrijas pludmales volejbolistiem Apelgrēnu un Bormanu. Mača sākums jau 9:50 pēc Latvijas laika.

Pirmo reizi CEV Satellite sacensības notiek slēgtajā pludmales volejbola hallē “The Beach Center”. Šis būs pirmais CEV organizētais turnīrs, kurš notiks Zviedrijā. Pamatturnīrā startēs 16 komandas, no kurā astoņas jau zināmas, bet atlikušās astoņas noskaidrosies kvalifikācijas turnīrā.

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball