Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Piektdien "King & Queen of the O-Sands" turnīrs, nedēļas nogalē – īpašas cenas

Jānis Celmiņš

Šajā piektdienā „O-Sands” pludmales volejbola laukumos, Olimpiskajā Sporta centrā risināsies kārtējais „King & Queen of the O-Sands” turnīrs, bet sestdien un svētdien laukumu saimnieki saviem apmeklētājiem piedāvā akcijas cenu – tikai 28 EUR par stundu pludmales volejbola spēles.

„O-Sands” pludmales volejbola laukumos piektdienas ierasti ir „King & Queen of the O-Sands” dienas. Arī šī nedēļa nav izņēmums, un šobrīd tiek gaidīti 32 dalībnieku pieteikumi, informē turnīra organizatori. Tā kā šie turnīri guvuši lielu atsaucību dalībnieku vidū, pieteikšanos nevajadzētu atlikt uz pēdējo dienu. Dalības maksa šajā turnīra paliek nemainīga arī šonedēļ – 10 EUR, pieteikumi jāsūta uz info@o-sands.lv līdz piektdienas vakaram plkst. 16:00. Dāmas cīņu uzsāks plkst. 20:30, vīri – 21:00.

Sestdien un svētdien pludmales volejbola spēlēt gribētājiem tiek piedāvātas īpašas cenas. Ierasto 40 EUR vietā par stundu laukuma būs jāmaksā vien 28 EUR, kas nozīmē, ka klientiem tiek piedāvāta 30 procenu atlaide. Kamēr laiks aiz loga vēl ir visai pavasarīgs, taču arī vasara vairs nav aiz kalniem, šī ir ļoti laba iespēja patrenēties un pavadīt laiku draugu lokā, lai labāk sagatavotos vasaras sezonai.

Visa informācija par turnīriem, kā arī laukumu rezervāciju pa tālruni: 25774407