Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas pārstāvji izcīna piekto vietu PČ karavīriem

Jānis Celmiņš

No 7. līdz 12. novembrim Brazīlijā (Riodeženeiro) norisinājās 2. pasaules pludmales volejbola čempionāts karavīriem, kurā piedalījās 20 komandas. Augsto piekto vietu izcīnīja Latvijas duets Klāvs Zaļkalns / Sandris Andrejevs, bet par čempioniem kļuva brazīlieši Alvaro un Saimons.

Turnīra dalībnieku sastāvs bija tiešām spēcīgs. Brazīliju pārstāvēja olimpiskais čempions Bruno, kurš startēja kopā ar Pedro. Tāpat mājinieku krāsas pārstāvēja Saimons un Alvaro, kā arī pasaules čempioni Evandro / Andre un arī Guto / Filipe. Dalībnieku vidū bija arī vācieši Erdmans / Becins, Dolingers / Varenhorsts un Pasaules kausa tūres dalībnieki no Irānas un Ķīnas.

Latviju šajā turnīrā pārstāvēja divi pāri Sandris Andrejevs / Klāvs Zaļkalns un Vents Graudinš / Mārtiņš Eglītis. Parādot labu sniegumu katrā spēlē, Andrejevs / Zaļkalns izcīnīja augsto piekto vietu, bet Graudinš / Eglītis ierindojās 13. pozīcijā. Uzvaru turnīrā izcīnīja Alvaro/Saimons (Nrazīlija), otrajā vietā atstājot Guto / Filipi, bet trešajā pasaules čempionus Evandro / Andre. Tieši sudraba medaļnieki Guto / Felipe ceturtdaļfinālā pieveica Latvijas labāko pāri, liedzot Klāvam ar Sandri iekļūt labāko četru komandu skaitā.

     [+] [-]

, 2017-11-13 10:59, pirms 6 gadiem
Virsraksts - Latvijas pārstāvji izcīna otro vietu PČ karavīriem

Teksts - Augsto piekto vietu izcīnīja Latvijas duets Klāvs Zaļkalns / Sandris Andrejevs.

Tad kuru vietu īsti izcīnija - 2. vai 5.vietu?

     [+] [-]

, 2017-11-13 11:25, pirms 6 gadiem
AIR rakstīja: Virsraksts - Latvijas pārstāvji izcīna otro vietu PČ karavīriem

Teksts - Augsto piekto vietu izcīnīja Latvijas duets Klāvs Zaļkalns / Sandris Andrejevs.

Tad kuru vietu īsti izcīnija - 2. vai 5.vietu?
5. vieta mūsējiem. LABOTS!