Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Finsters un Točs piekāpjas Krievijas un Itālijas duetiem

Krišs Upenieks

Finsters un Točs piekāpjas Krievijas un Itālijas duetiem
Rihards Finsters
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Rihards Finsters un Edgars Točs aizvadītajā naktī Ksjamenā (Ķīna) notiekošajā FIVB Pasaules kausa ''Open'' sērijas posmā piedzīvojuši zaudējumus pret duetiem no Krievijas un Itālijas.

Pēc viena Pasaules kausa posma izlaišanas Finstera muguras iekaisuma dēļ pagājušā gada Latvijas čempioni atgriezās Ķīnā notiekošajā ''Open'' sērijas posmā, kur bija jāspēlē kvalifikācijas sacensības. Rihards un Edgars divos setos apspēlēja duetus no Dienvidāfrikas un Spānijas, nodrošinot vietu pamatturnīrā.

Finsteram un Točam turnīrā 29. numurs, kas attiecīgi nozīmē potenciāli spēcīgus pretiniekus. Pirmajā mačā 29 minūtēs ar 13:21, 15:21 tika zaudēts spēcīgajam Krievijas duetam Krasiļņikovam un Semjonovam (3.).

Otrajā spēlē reālas iespējas pacīnīties par uzvaru neradās pret Itālijas brāļiem Ingroso - 32 minūtēs atzīts pretinieku pārākums ar 14:21, 16:21.

Izšķirošā spēle par izkļūšanu no grupas paredzēta naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika pret šveiciešiem Bīleru un Štrāseru.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB

  +1 [+] [-]

, 2016-04-13 13:28, pirms 8 gadiem
Skaidrs ka par vāju.