Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

ERGO OPEN 2017 dalīs "Saulkrastu kokteili", vienā tīkla pusē J.Šmēdiņš un Ivanovs

ERGO OPEN 2017 dalīs "Saulkrastu kokteili", vienā tīkla pusē J.Šmēdiņš un Ivanovs
Toms Šmēdiņš kopā ar Aleksandru Soloveju ir pašreizējie iespaidīgo izmēru kausa glabātāji

No 13. līdz 15. jūlijam Saulkrastu Jūras parkā norisināsies pirms fināla pēdējais Latvijas čempionāta pludmales volejbolā ERGO OPEN 2017 posms, kurā tiksies tikai vīriešu dueti. Ierindā būs gandrīz visi spēcīgākie, Jāni Šmēdiņu ieskaitot.

“Saulkrastu kokteili” dalīs gandrīz visi spēcīgākie Latvijas pludmales volejbolisti. Iztrūks tikai Aleksandrs Samoilovs, kā arī pasaules U-21 čempionātā Ķīnā spēlējošie Mihails Samoilovs un Kristaps Šmits. Jānis Šmēdiņš šoreiz spēlēs kopā ar Ingaru Ivanovu. Ivanovs līdz šim sacensībās piedalījies reti un punktus sapelnījis maz. Tāpēc abiem turnīrā ticis otrais numurs, taču interesanti būs vērot, ko šī brīža pasaules sestā labākā dueta dalībnieks Šmēdiņš Saulkrastos iespēs kopā ar Ivanovu, kurš arī savulaik jau ieguvis Saulkrastu kokteiļa glāzi.

Samoilova prombūtnē ar pirmo numuru turnīrā ir izsēts Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, trešie būs Edgars Točs un Rihards Finsters, bet ceturtie – pagājušā gada uzvarētāji Toms Šmēdiņš un Aleksandrs Solovejs.

Jau ierasti dalībnieku pulkā būs lietuvieši ar Luku Kazdaili un Arnu Rumševiču (6. numurs Saulkrastos) priekšgalā. 40 pāru vidū Saulkrastos būs septiņi Lietuvas dueti.

Intriga būs, ko kopā ar Viktoru Koržeņeviču spēs šosezon pirmoreiz ERGO OPEN posmā spēlējošais 1996. gada Eiropas U-20 čempions Austris Štāls, kā arī iepriekšējā posma Alūksnē favorītu biedi Arnis Reliņš un Matīss Gabdulļins.

Ceturtdien 24 dueti kvalifikācijas sacensībās noskaidros astoņus labākos pārus, kas pamatturnīrā pievienosies 16 labākajiem pāriem. Piektdien tiks aizvadīts grupu turnīrs, bet sestdien izslēgšanas spēles, kuras vainagos fināls apmēram pulksten 23:15.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv