Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmits Vaducā ierindojas 9. vietā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Samoilovs un Šmits Vaducā ierindojas 9. vietā
Kristaps Šmits
Foto: FIVB

Ar zaudējumu astotdaļfinālā Pasaules kausa tūres vienas zvaigznes turnīru Vaducā, Lihtenšteinā noslēguši Latvijas pludmales volejbolisti Mihails Samoilovs un Kristaps Šmits. Eiropas U22 čempionāta uzvarētāji ar 0-2 (11:21, 19:21) piekāpās Brazīlijas pludmales volejbolistiem.

Samoilovs un Šmits turnīru sāka ar bezierunu zaudējumu krieviem Miskivam un Samodejam, bet cīņā par vietu izslēgšanas spēlēs prata apspēlēt kanādiešus Fekteu-Botinu un Roso-Boneu. Astotdaļfinālā latviešu pretinieki bija Brazīlijas pludmales volejbolisti Arturs Djego Mariano un Marsio Lejs.

Jau spēles ievadā Brazīlijas pludmales volejbolisti bija krietni pārāki par latviešiem, iegūstot sešu punktu pārsvaru (8:2). Turpinājumā latviešiem bija maz variantu cīņā pie tīkla, kas lika nonākt iedzinējos ar astoņu punktu deficītu (6:14). Lai arī Šmits ik pa laikam pieķēra bumbu aizsardzībā un arī blokā, kopumā aina bija slikta. Pirmajā setā Latvijas duetam nebija nekādu izredžu, tam noslēdzoties ar graujošu rezultātu 11:21.

Brazīlijas pludmales volejbolisti spēlēja uz Kristapu Šmitu, kas ļāva otro setu sākt ar 4:1 izrāvienu. Brazīliešiem bija iespēja iegūt arī četru punktu pārsvaru, bet blokā nospēlēja Samoilovs. Pirms tehniskā pārtraukuma ar eisu atzīmējās Šmits, sadeldējot deficītu līdz minimumam (10:11). Pēc pārtraukuma latviešiem izdevās turpināt izrāvienu. Vēl viens eiss Šmitam un jau minimāla vadībā (12:11).

Spēlē bija iestājies lūzums. Samoilovs atzīmējās ar vēl vienu bloku, dodot Latvijas duetam divu punktu pārsvaru. Tas gan palika vien uz īsu brīdi, pretiniekiem atbildot ar darbību aizsardzībā (14:14). Pēc tam sekoja vēl divas Šmita kļūdas un pretinieku bloķēts viņa uzbrukums, kas varēja izšķirt spēles likteni (14:17). Pēc paņemtā pārtraukuma latvieši vēl pienāca klāt minimālā atstatumā, bet tad ar bloku atzīmējās Samoilovs, atjaunojot līdzsvaru uz tablo (19:19). Samoilovs uzņēmās iniciatīvu pie tīkla pirmās mačbumbas izspēlē, bet salīdzinoši vieglā epizodē raidīja bumbu autā.

Līdz ar to Samoilovs un Šmits zaudēja astotdaļfinālā ar 0-2 (11:21, 19:21) un turnīru Vaducā noslēdza dalītā 9. vietā, par ko saņēma 100 reitinga punktus un 200 ASV dolāru lielu naudas balvu.

     [+] [-]

, 2018-08-11 18:45, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> 18pop.tk