Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Treija un Pastare zaudē un cīnīsies par 27. vietu

Andrejs Siliņš

Treija un Pastare zaudē un cīnīsies par 27. vietu
Rūta Treija un Alise Elizabete Pastare
Foto: wucbeachvolley2018.com

Latvijas pludmales volejbolistes Rūta Treija un Alise Elizabete Pastare trešdien pasaules universitāšu čempionātā, kas norisinās Vācijas pilsētā Minhenē, pusfinālā cīņā par 25. līdz 32. vietu piedzīvoja zaudējumu un ceturtdien cīnīsies par 27. vietu.

Turnīrā ar 31. numuru izsētais Latvijas duets sāka turnīru ar trim zaudējumiem B grupā, paliekot pēdējā vietā un nonāca cīņā par 25. līdz 32. vietu. Pirmajā spēlē izdevās uzveikt slovēnietes, bet šodien Treija un Pastare tikās ar ķīnietēm Zivenu Ruanu un Džiadžunu Vangu.

Uzvarējušas pirmo setu ar 21:18, otrajā Treija un Pastare zaudēja ar 17:21. Līdz ar to uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešams trešais sets, un tajā labāk sekmējs Ķīnas pārim. Latvietes zaudēja ar 12:15 un rītdien spēlēs par 27. pozīciju turnīra noslēgumā.

Rītdien Treijai un Pastarei stāsies pretī Argentīnas pāris Sesīlija Peralta un Marija Tuliza. Argentīnietes turnīrā bija izliktas ar 20. numuru, taču arī piedzīvoja zaudējumus visās trīs savas grupas spēlēs un vienīgo uzvaru pagaidām izcīnīja pirmajā spēlē cīņā par 25. līdz 32. vietu. Šodien abas zaudēja polietēm.

Rītdienas spēles sākums paredzēts 15:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.wucbeachvolley2018.com/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja