Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"O-Sands" nedēļas nogalē divi turnīri un 40% atlaide laukumu īrei

Jānis Celmiņš

Šajā nedēļas nogalē O-Sands pludmales volejbols piedāvā divus turnīrus. Piektdienas vakarā tiks izspēlēts iknedēļas King/Queen turnīrs un svētdien no rīta notiks pavisam jauns turnīrs ar nosaukumu “Smilšu pāris”. Savukārt sestdien O-Sands klientiem piedāvā īrēt laukumu pludmales volejbola vai pludmales tenisa spēlei ar 40% atlaidi.

Piektdien, 12. februārī, šīs nedēļas King/Queen turnīrs, kurā tiks noskaidroti jaunie titulu īpašnieki. Turnīra sākums 20:00, dalības maksa EUR 10. Maksimālais spēlētāju skaits 32. Šis turnīrs ir lieliska pāreja no darba nedēļas dunas uz brīvdienu laisko, bet aktīvo režīmu. Turnīra formāts paredz, ka dalībnieki piesakās individuāli un vairākās turnīra kārtās nosaka katras nedēļas spēcīgākos un veiksmīgākos spēlētājus. Pieteikumi jāiesūta e-pastā info@o-sands.lv, savukārt dalībnieku saraksts pieejams šeit: Microsoft OneDrive - Access files anywhere....

Sestdien, 13. februārī, O-Sands piedāvā turpināt būt aktīviem un kopā ar radiem un/vai draugiem uzspēlēt pludmales volejbolu vai tenisu par draudzīgu cenu. Visu dienu laukumu īrei tiks piemērota 40% atlaide. Tālrunis laukumu rezervācijām- 25774407.

Svētdien, visu mīlētāju dienā 14. februārī 10:00, pavisam jaunā turnīra formātā organizētāji centīsies "sapārot" divus sporta veidus un abus no tiem izspēlēt vienā turnīrā. Šie sporta veidi ir pludmales volejbols un pludmales teniss. Turnīrs notiks King/Queen formātā, kas nozīmē, ka dalībnieki piesakās individuāli un komandas biedrs iepriekš speciāli nav jāmeklē, bet protams pāris var sūtīt kopīgu pieteikumu.

Gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē dalībnieki sākumā izspēlēs turnīru pludmales tenisā un pludmales volejbolā (kārtība tiks noteikta turnīra dienā). Par izcīnīto vietu katrā no sporta veidiem tiks piešķirti punkti pēc kuriem kopvērtējumā tiks noteikti uzvarētāji.

Maksimālais dalībnieku skaits 32, dalības maksa EUR 10.
Pieteikumi uz šo turnīru jāiesūta e-pastā info@o-sands.lv, norādot vārdu, uzvārdu un telefona numuru.