Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa un Kravčenoka dosies uz tālo Austrāliju

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Graudiņa un Kravčenoka dosies uz tālo Austrāliju
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka
Foto: cev.lu

2017. gada Eiropas čempionāta piektās vietas ieguvējas, pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka šogad aizvadīs vēl vienu kopīgu turnīru, dodoties uz Pasaules tūres divu zvaigžņu posmu, kas novembra pēdējā dekādē risināsies Austrālijas lielākajā pilsētā Sidnejā.

Latvijas dueta facebook.com lapa vēsta, ka daugavpiliete Anastasija Kravčenoka kopš novembra atrodas Ēģiptē, kur trenējas Genādija Samoilova vadībā. Oktobrī kopā ar novadnieci Terēzi Hrapāni triumfēja Latvijas universiādē, bet septembrī kopā ar Alisi Leci spēlēja arī pret vīriešiem.

Tīna Graudiņa pievienojusies NCAA čempionvienībai Losandželosas "USC Trojans" un sākusi uzvaras gājienu pārbaudes mačos. Atgādinām, ka uz Ameriku devās 20. augusta rītā, kaut gan todien Tīnas dzimtajā pilsētā Jūrmalā notika Eiropas čempionāta pusfināls un fināls. 19. augustā Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka zaudēja ceturtdaļfinālā, līdz ar to lidojums uz Ameriku notika plānotajā laikā. 21. augustā Graudiņa sāka studijas Dienvidkalifornijas Universitātē (USC).

22. novembrī Austrālijā sāksies Pasaules tūres divu zvaigžņu posms, kur Latviju pārstāvēs Tīna Graudiņa / Anastasija Kravčenoka un Rihards Finsters / Aleksandrs Solovejs. Mūsu sievietes kvalifikācijā patlaban kotējas kā otrais spēcīgākais duets, līdz ar to varētu būt laba iespēja pirmoreiz iekļūt Pasaules tūres pamatturnīrā. Latvijas vīrieši jau diezgan droši ir pamatsacensībās.

Attālumi

MaršrutsKilometri
Losandželosa-Sidneja12 062
Kaira-Sidneja14 416
Rīga-Sidneja15 307

Izmantotie resursi:
Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka beachvolleyball team Latvia / facebook.com
worldtour.2018.fivb.com

  +3 [+] [-]

, 2017-11-10 16:20, pirms 6 gadiem
Graudiņa nokļuvusi super komandā. Gaidāmas vairākas spraigas spēles, taču NCAA vidējais līmenis ir zemāks nekā CEV satelītā. Labi, ka var izrauties uz pasaules kausu!

  +1 [+] [-]

, 2017-11-10 16:29, pirms 6 gadiem
šāds pavērsiens man ir pārsteigums

  +3 [+] [-]

, 2017-11-10 16:31, pirms 6 gadiem
v-bols rakstīja: NCAA vidējais līmenis ir zemāks nekā CEV satelītā. Labi, ka var izrauties uz pasaules kausu!
kā tos līmeņus izrēķināji?
zemāks varbūt ir, bet ne daudz

  +1 [+] [-]

, 2017-11-10 18:18, pirms 6 gadiem
Celojums uz Austraaliju daargi izmaksaa, es arii gribu aizlidot, nesanaaak...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-10 22:28, pirms 6 gadiem
Katrā NCAA komandā 5 pāri. Vājākās, šķiet, satelīta līmenī. Pirmie pāri, kā Hughes/Claes, sieviešu topā. No NCAA meitenēm vismaz deviiņas FIVB U-19 un U-21 medalistes pēdējos 3 gados (no ASV un Kanādas).