Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Ne meiteņu, ne puišu duets nespēj kvalificēties U19 PČ pamatturnīram

Ne meiteņu, ne puišu duets nespēj kvalificēties U19 PČ pamatturnīram
Varvara Brailko
Foto: cev.lu

Latvijas jaunie pludmales volejbolisti Jānis Jansons/Roberts Kļaviņš un Varvara Brailko/Anete Namiķe šodien Ķīnas pilsētā Naņdzjinā nespēja iekļūt pasaules U19 čempionāta pamatturnīrā.

Kvalifikācijas pirmā kārta Latvijas pārim bija brīva, bet otrajā kārtā Jānis Jansons un Roberts Kļaviņš ar 2-0 (21:19 un 21:18) pārspēja Jaunzēlandes vienaudžus Džefriju un Makmanaveju. Izšķirošajā trešajā kārtā Jansons un Kļaviņš mērojās spēkiem ar krieviem Šekunovu un Veretjuku. Jau pirmajā setā latviešiem nācās samierināties ar pārliecinošu zaudējumu 13:21, bet otrajā setā ievērojami līdzīgākā cīņā Jansons un Kļaviņš piekāpās ar 18:21.

Pasaules U19 čempionāta pamatturnīrā vieta bija garantēta 28 pāriem, bet par atlikušajām četrām vietām cīnījās 21 duets. Pamatturnīrā, kas sāksies trešdien, 32 komandas tiks sadalītas astoņās grupās pa četrām katrā.

Latvijas jaunās pludmales volejbolistes Varvara Brailko un Anete Namiķe kvalifikācijas izšķirošās, trešās kārtas mačā tikās ar spānietēm Munaru un Gonsalesu. Lai gan pirmajā setā Latvijas sportistes svinēja pārliecinošu uzvaru ar 21:12, nākamajos divos setos tika piedzīvoti zaudējumi ar 18:21 un 8:15, tādējādi nespējot kvalificēties pamatturnīram.

Atgādinām, ka Brailko un Namiķe jūnija beigās ieguva devīto vietu Eiropas U20 čempionātā Anapā.

Izmantotie resursi:
Beach Volleyball Under 19 World Championships...


Aleksandrs Samoilovs un Mihails Samoilovs. Foto: Pim Waslander / Queen & King of the Court

Brāļi Samoilovi Sakvaremā sāk ar uzvaru un šovakar cīnīsies pret brālēniem

Brazīlijas dienvidaustrumu municipalitātē Sakvaremā sācies "Beach Pro" tūres posms pludmales volejbolā. "Challenge" kvalifikācijas pirmajā kārtā Latvijas tandēms Aleksandrs Samoilovs/Mihails Samoilovs pārspēja Urugvajas atlētus Hansu Hannibalu/Nikolasu Ljambiasu - 21:16, 21:15. Izšķirošā kvalifikācijas spēle notiks plkst. 22.20 - tiešraide būs šajā rakstā!
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: Dhavid Normando/FV Imagens/CBV
9

Olimpiskās atlases rangs: Samoilova un Graudiņa nostiprinās sestajā vietā

Jaunākajā olimpiskās atlases rangā Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova nostiprinājušās sestajā pozīcijā.