Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Graudiņa gatavojas krāt punktus pirms mājas Eiropas čempionāta

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pļaviņš un Graudiņa gatavojas krāt punktus pirms mājas Eiropas čempionāta
Tīna Graudiņa, Atis Sausnītis, Anastasija Kravčenoka
Foto: volejbols.lv

Latvijas galvaspilsētā šodien notika sezonas atklāšanas preses konference, kur piedalījās pašmāju pludmales volejbola dueti - pirmo Eiropas spēļu čempioni Mārtiņš Pļaviņš / Haralds Regža un U22 Eiropas čempiones Tīna Graudiņa / Anastasija Kravčenoka. Pasākumā bija klāt arī Latvijas Volejbola federācijas prezidents Atis Sausnītis.

20. maijā Ventspilī tiks dots starts "Ergo Open" Latvijas pludmales volejbola sezonai, kas tiks aizvadīta piecos posmos vīriešu un sieviešu duetiem, bet augustā tiks noskaidroti Latvijas čempioni. Jau piekto gadu aizraujošu čempionāta norisi palīdz nodrošināt apdrošināšanas sabiedrība "Ergo".

"Ergo Open 2017" sezonas kalendārs un čempionāta posmi ir īpaši - paplašinot Latvijas čempionāta karti, posmu norises vietām ir pievienojusies Ventspils un Krasta ielas "Lido" centrs. Šī gada dažādās čempionāta posmu norises vietas priecēs pašmāju līdzjutējus un sekmēs pludmales volejbola izplatību Latvijā, tāpat regulāra būs arī tuvāko kaimiņvalstu sportistu dalība. Atgādinām, ka Eiropas čempionāta finālsacensības 16.-20. augustā risināsies Jūrmalā.

Atis Sausnītis: "Lai arī šodien vairāk varētu runāt par sniega volejbolu, klasiskā volejbola sezona ir beigusies, un ir sākusies pludmales volejbola sezona - "Ergo Open 2017" sezona. Nākamās nedēļas nogalē Ventspilī tiks atvērta jauna lappuse pludmales volejbolā. Iepriekšējā gadā pirmoreiz čempionāta posms notika Alūksnē, bet tagad – arī Ventspilī. Tāpēc paldies pašvaldībām, kurās notiek šie posmi un kuras atbalsta Latvijas čempionāta norisi, kā arī Latvijas Olimpiskajai vienībai, ar ko mums ir izveidojusies laba sadarbība."

Mārtiņš Pļaviņš: "Šogad abi ar pārinieku Haraldu Regžu ziemas sezonu aizvadījām "Poliurs/Ozolnieki" rindās klasiskajā volejbolā, bet pludmales volejbola sezonas galvenais starts būs augusta Eiropas meistarsacīkstes Jūrmalā, un ar Haraldu visu esam pakārtojuši šim turnīram. Ja labi nostartēsim, būs vieglāk nākošgad. "Ergo Open 2017" posms Ventspilī mums būs kā atspēriens vasaras sezonai, jo esam pieteikušies Pasaules tūres triju zvaigžņu posmam Maskavā, kas notiks jau pusotru nedēļu pēc Ventspils posma. Cik varam, vienmēr esam piedalījušies Latvijas čempionātā, un arī šoreiz piedalīsimies gandrīz visos posmos."

Tīna Graudiņa: "Gatavojoties Eiropas meistarsacīkstēm Jūrmalā, iztrūkstošo pasaules ranga punktu skaitu centīsimies palielināt Austrumeiropas Zonālās volejbola asociācijas (EEVZA) sacensībās, kas notiks jau nākamnedēļ, kā arī divu, trīs un četru zvaigznīšu Pasaules tūres posmos. Šosezon mūs gaida arī tādi svarīgi pasākumi kā Eiropas U22 čempionāts un pasaules U21 meistarsacīkstes. Krāsim pasaules ranga punktus un pieredzi, piedaloties arī Latvijas čempionāta posmos."

Volejbola federācijas prezidents tic, ka Tokijas olimpiskajās spēlēs pludmales volejbolā Latviju varētu pārstāvēt ne tikai vīriešu, bet arī sieviešu pāris.


Izmantotie resursi:
volejbols.lv

  +2 [+] [-]

, 2017-05-10 17:27, pirms 7 gadiem
cik punkti jāsakrāj, lai tiktu uz Eiropu? kādi ir spēles noteikumi?

  +3 [+] [-]

, 2017-05-10 17:33, pirms 7 gadiem
ritenis rakstīja: cik punkti jāsakrāj, lai tiktu uz Eiropu? kādi ir spēles noteikumi?
Nekāda stresa - iedos Wild Card un viss būs forši

  +2 [+] [-]

, 2017-05-10 17:52, pirms 7 gadiem
Sausnīt, atkāpies!

  +2 [+] [-]

, 2017-05-10 17:53, pirms 7 gadiem
Latviešu sievietēm cik saprotu dos vismaz divas Wild Card - domāju TG/AK un MO/AL saņems 100%

  +2 [+] [-]

, 2017-05-10 17:53, pirms 7 gadiem
ritenis rakstīja: cik punkti jāsakrāj, lai tiktu uz Eiropu? kādi ir spēles noteikumi?
Džekiem būs jāpakonkurē savā starpā, meičām gan jau sen izlemts, kam dot abas wc

  +3 [+] [-]

, 2017-05-10 18:24, pirms 7 gadiem
Gan sievietēm, gan vīriešiem paredzētas trīs vietas Latvijai.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-10 20:15, pirms 7 gadiem
Runā komandu kapteiņi, bet Kravčenoka un Regža neko nesaka??

     [+] [-]

, 2017-05-10 23:35, pirms 7 gadiem
LČ fināls no 4. līdz 6. augustam. Vīriešiem galvenā balva 2000 eiro, sievietēm 1500 eiro. Bet tas viss 10 dienas pirms EČ, nav labs laiks, LČ vajag pārcelt par kādu nedēļu ātrāk.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-10 23:40, pirms 7 gadiem
Kadent rakstīja: LČ fināls no 4. līdz 6. augustam. Vīriešiem galvenā balva 2000 eiro, sievietēm 1500 eiro. Bet tas viss 10 dienas pirms EČ, nav labs laiks, LČ vajag pārcelt par kādu nedēļu ātrāk.
Nav jau svarcelšana, kur 3 mači pa gadu tik iespējami...
Nevajag salīdzināt LČ finālposmu pret EČ ar Klāgenfurti pret RIO