Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pļaviņam ar Giginoglu otrais zelts Turcijā

Pļaviņam ar Giginoglu otrais zelts Turcijā
Mārtiņš Pļaviņš un Murats Giginoglu

Otro gadu pēc kārtas Turcijas pludmales volejbola ziemas čempionātā triumfējusi Mārtiņa Pļaviņa pārstāvētā „Halkbank” komanda. Latvietis jau otro gadu pēc kārtas pie Turcijas zelta ticis kopā ar Muratu Giginoglu.

Zelta godalgas Pļaviņš un Giginoglu nodrošināja jau kādu brīdi pirms tā noslēguma, taču oficiāli ziemas sezonu Latvijas un Turcijas apvienotais duets noslēdza šodien ar atklāto Turcijas čempionāta turnīru, kurā varēja piedalīties arī citu valstu komandas. Arī šonedēļ Pļaviņš un Gignoglu bija pārāki, tiekot pie kārtējām uzvarām.

Šis turnīrs tika ņemts vērā arī čempionāta ieskaitē, lai gan bija atklātais turnīrs. Sacensībās aiz „Halkbank” komandas palika „Altınyurt”, bet trešajā vietā ierindojās „Anar Spa”. Tādā pat secībā komandas sarindojās arī Turcijas čempionāta noslēgumā.

Pirmajā sezonā Turcijā Pļaviņš kopā ar Giginoglu izcīnīja sudraba medaļas, bet nākamajās divās jau ieguva zeltu. Jau nākamajā nedēļā Mārtiņš būs mājās, lai uzsāktu pilnvērtīgu gatavošanos vasaras sezonai, kurā startēs kopā ar Jāni Pēdu. Plānots, ka Pēda Rīgā būs jau marta beigās.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-10 20:14, pirms 11 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: Balvu fonds??
krietni atpaliek no PK posmiem...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-11 07:59, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: Birzulis izskatās Kuldīgā uz copi atšķūrējis
kāds sakars?
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.