Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Ventspilī būvēs pludmales volejbola stadionu

Ventspilī būvēs pludmales volejbola stadionu
BK "Ventspils" prezidents Aivars Lembergs (no labās) un LOK ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers rekonstruētā Ventspils Olimpiskā centra basketbola halles atklāšanā.
Foto: BKVentspils.lv

Piektdien, plkst.12.00 Ventspils Zilā karoga pludmalē ar Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja A.Lemberga klātbūtni svinīgi tiks uzsākti pludmales volejbola stadiona būvniecības darbi. Pludmales volejbola stadions atradīsies blakus Kāpu promenādei, netālu no ieejas pludmalē pie Pludmales akvaparka. Svinīgajā pasākumā piedalīsies Ventspils pašvaldības pārstāvji, pludmales volejbola kluba “Bloks” pārstāvji un būvniecības firmas pārstāvji, kā arī laipni aicināti piedalīties visi pilsētas iedzīvotāji.

Oktobra beigās tika uzsākti sagatavošanas darbi pludmales volejbola stadiona būvniecībai. Sākotnēja būvniecības posmā notika esošo laipu un žogu demontāža. Piektdien, 11.novembrī, darbu uzsāks celtniecības tehnika, ar kuru tiks noņemta zemes virskārta pludmales volejbolu laukumu atrašanās vietā. Līdz gada nogalei ir paredzēts uzbūvēt piecus volejbola laukumus, kas būs pilnvērtīgi aprīkoti sacensību un treniņu norisei. Pludmales volejbola stadionā būs gan pārģērbšanās kabīnes, gan neliela konteinertipa noliktava un treneru telpa, kā arī dušas un laukumu apgaismojums.

Ikdienā pie volejbola laukumiem atradīsies pārvietojamas skatītāju tribīnes ar 50 sēdvietām, bet nepieciešamības gadījumā, pludmales volejbola stadions varēs pārtapt par starptautisku sacensību norises vietu ar vienu centrālo volejbola laukumu un trīs papildus laukumiem. Pie centrālā volejbola laukuma sacensību laikā būs iespējams izvietot skatītāju tribīnes līdz pat 1000 skatītājiem. Pludmales volejbola laukumus interesenti varēs izmantot bez maksas. Pludmales volejbola stadionu apsaimniekos SIA “Olimpiskais centrs “Ventspils””.

Rudens un ziemas periods ir vispiemērotākais laiks būvdarbiem pludmalē, jo šajā laikā kāpu zonā ir liels mitrums, smiltis ir sablīvējušās un tādēļ mazinās vēja izraisīta erozija. Turklāt, lai mazinātu kāpu eroziju, tiks pārstādīti esošie stādījumi un veidoti arī jauni.

Būvniecības darbus veic SIA “Ostas celtnieks” un kopējais šī projekta īstenošanai paredzētais finansējums ir 175 000 EUR. Finansējumu būvniecībai ir piešķīrusi valsts sporta infrastruktūras attīstības projektu īstenošanai.

Pludmales volejbola stadiona nodošana ekspluatācijā notiks 2017. gada pavasarī un stadiona svinīga atklāšana notiks nākamā gada maijā ar Latvijas čempionāta 1.posmu pludmales volejbolā.

Informāciju sagatavoja:
Rolands Gorškovs
Mārketinga menedžeris


, 2016-11-09 16:31, pirms 7 gadiem
Kas ir pludmales volejbola klubs “Bloks”? Tur kur parādās nauda, tur parādās arī jauni naudas dalītāji. Vai tad Ventspilī jau nav volejbola klubs?

Nez kāpēc šo laukumu izveide ir vilkusies tik ilgi? Ak protams - nākamgad tak ir pašvaldību vēlēšanas un ''mazajam ģenerālim" vajag ko Ventspils iedzīvotājiem iebāzt acīs pirms vēlēšanām - pēdējā gada laikā Ventspils pašvaldībā paveiktais.
, 2016-11-09 16:59, pirms 7 gadiem
Tur taču tikko teica, ka palikuši tikai kādi 15k iedzīvotāju. Hūte tik būvē, šim viss pō, jo nauda no būves jau atlec tik un tā.
, 2016-11-09 21:24, pirms 7 gadiem
Galvenais kue naudu var ieraut rauj, un mulkigas struklakas un visadas hernas ,lai uzturetu vel vinam koncertzali un kam tiem nieka 14 tukst. Ielas tuksas ka izslaucitas pilseta darbu vietu nav.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.