Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Visam reiz pienāk gals

Visam reiz pienāk gals
Cīnās visi, atkal uzvar Dalhauzers / Rodžers
Foto: www.fivb.com

Visam labajam reiz pienāk gals. Arī Latvijas pludmales volejbolistu dalībai šīs sezonas pēdējā FIVB "Grand Slam" turnīrā (Stare Jablonki). Pēdējās spēles Latvijas vīru dueti aizvadīja sestdien, atskatīsimies uz tām.

Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins dalību turnīrā noslēdza uz ne pārāk pozitīvas nots. Zaudējums čehu duetam Benešs / Kubala un nācies samierināties ar 17. vietu. Lai gan pēc izlozes likās, ka Čehijas pāris ir viens no potenciāli vājākajiem pretiniekiem tā nebija. Sīkstie čehi apspēlēja ne tikai Latvijas pāri, bet dienas otrajā pusē arī Sū / Vū (Ķīna). Lūk tas ir kaut kas, kaut gan jāatceras, ka Benešs un Kubala ir regulāri un stabili pamatturnīra dalībnieki un viņu izcīnītā piektā vieta nav nekāds pārsteigums.

Tikmēr otrs Latvijas duets dalību turnīrā beidza ar zaudējumu Brazīlijas pārim Hārlijs / Pedro. Mūsējie spēlēja labi, taču brazīlieši bija vēl labāki. Pirmajā setā Brazīlijas pāris pieļāva tikai vienu (!) kļūdu (neprecīzi izpildīta otrā piespēle), neticami, bet fakts! Otrajā setā kļūdu abu komandu izpildījumā bija vairāk, taču atkal uzvaru svinēja Brazīlijas pāris. Mārtiņš un Jānis pēc dalības šajā turnīrā palika apmierināti, 9. vieta – viņu šīs sezonas labākais sasniegums "Grand Slam" turnīros.

Cīnās visi, atkal uzvar Dalhauzers / Rodžers – tāds ir secinājums pavērojot sejas, kas stājās uz goda pjedestāla Stare Jablonki turnīrā. Spēcīgu atgriešanos pēc savainojumu ārstēšanas piedzīvoja vācieši Brinks / Rekermans, apliecinot, ka tieši viņi būs galvenie favorīti šonedēļ gaidāmajā Eiropas čempionātā.

Arī šajā turnīrā nepiepildījās šo rindu autora sen lolots sapnis – mūsu dueti savā starpā atkal neuzspēlēja, žēl… Kvalifikācijā vāju komandu nav, bet pamatturnīrā iespējams spēlēt (arī uzvarēt) ar gandrīz visām komandām. Viss gan atkarīgs no tevis paša parādītā snieguma. Viens ir skaidrs, arī nākamvasar došos uz kādu no PK posmiem, atmosfēra, kas tur valda ir vienreizēja un neaprakstāma. Kaut arī sportisti paši atzīst, ka Polijas turnīrs nav tas labāk organizētais, man tā nelikās. Laikam tāpēc, ka pagaidām nav bijis lemts pabūt Klāgenfurtē…

Jau šīs nedēļas nogalē trīs Latvijas "bīča" vīru pāri startēs Eiropas čempionātā, vēlam veiksmi!


, 2010-08-09 14:34, pirms 14 gadiem
Man gan bija tā laime pabūt Klāgenfurtē (citur neesmu bijis), tur izbaudīju "eksotiku" lai tiktu iekšā , gulējām pie ieejas vārtiem un no rīta pamosties no pūļa skaņām, kas jau sakrājies aiz mums. Beigu beigās tas tiešām bija tā vērts, kā jau Birzulis aprakstīja. Pēc tā visa škiet baigi dīvaini ka citos posmos ir pustukšas tribīnes, jo Austrijā pat uz tikt kvalifikācijas mačiem ir liels challenge.
, 2010-08-09 18:15, pirms 14 gadiem
Kirally rakstīja: Man gan bija tā laime pabūt Klāgenfurtē (citur neesmu bijis), tur izbaudīju "eksotiku" lai tiktu iekšā , gulējām pie ieejas vārtiem un no rīta pamosties no pūļa skaņām, kas jau sakrājies aiz mums. Beigu beigās tas tiešām bija tā vērts, kā jau Birzulis aprakstīja. Pēc tā visa škiet baigi dīvaini ka citos posmos ir pustukšas tribīnes, jo Austrijā pat uz tikt kvalifikācijas mačiem ir liels challenge.
jaa, esmu dzirdejis...

nakamaja vasara Roma ir PC, tad nu domaju braukt uz Romu! Klagenfurte nekur nepazudiis!
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.
Toms Liepa un Ernests Puškundzis. Foto: volleyballworld.com
1

Pludmales volejbolisti Puškundzis/Liepa Filipīnās iekļūst "Futures" turnīra pusfinālā

LETA. Latvijas duets Ernests Puškundzis/Toms Liepa sestdien Nuvali iekļuva pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra pusfinālā.
Mihails Samoilovs un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv
4

Brāļi Samoilovi un Šmēdiņš/Točs "Challenge" turnīru Meksikā beidz dalītā 19. vietā

LETA. Latvijas dueti Aleksandrs un Mihails Samoilovi un Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs piektdien profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas sacensību turnīrā Meksikā piedzīvoja divus zaudējumus, ierindojoties dalītā 19.vietā.