Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Šmēdiņš Berlīnē atkal startēs kopā

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Šmēdiņš Berlīnē atkal startēs kopā
Jānis Šmēdiņš
Foto: fivb.org

Jānim Šmēdiņam izdevies apārstēt potītes savainojumu un ārsti ļāvuši viņam atsākt pilnvērtīgus treniņus, kā arī piedalīties šonedēļ Vācijas galvaspilsētā Berlīnē notiekošajā FIVB „Grand Slam” turnīrā. Jau otrdienas rītā kopā ar Mārtiņu Pļaviņu un dueta treneri Aigaru Birzuli viņš dosies uz turnīru Vācijā.

Aizvadītajā nedēļā Gštādē (Šveicē) notiekošo FIVB „Grand Slam” turnīru Jānim Šmēdiņam nācās izlaist potītes savainojuma dēļ. Mārtiņš turnīrā startēja ar Aleksandru Soloveju, kuram šī bija debija Pasaules kausa tūrē. No grupas izkļūt dienu pirms pamatturnīra sākuma izveidotais duets gan nespēja, ierindojoties 25. vietā.

Vizīte pie ārsta, šodien aizvadītais treniņš un Jāņa Šmēdiņa pašsajūta pēc tā dod pārliecību, ka ar potīti viss ir kārtībā. „Jūtos labi un atslodze ir nākusi par labu. Šodien treniņā kāja nesāpēja,” pauž pats Šmēdiņš, kurš jau rīt no rīta kopā ar Pļaviņu kāps lidmašīnā, lai dotos uz Berlīni. Turnīru gan Jānis aizvadīs ar īpaši šādiem gadījumiem paredzētu zeķi. Tā uzlabo asinsriti iepriekš savainotajai kājai.

Līdz Londonas olimpiskajām spēlēm Pļaviņam un Šmēdiņam vēl paredzēti starti divos „Grand Slam” turnīros. Jau pieminētajās sacensībās Berlīnē, kā arī nedēļu vēlāk notiekošajā Klāgenfurtē.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-10 00:41, pirms 12 gadiem
vesellojies un neaizmirsti ka driz ir olimpiade un uz to billete jau ir JUMS

  +1 [+] [-]

, 2012-07-10 14:23, pirms 12 gadiem
Pēc potītes savainojuma grūti ir saņemties psiholoģiski sevišķi ja pretinieks nāk iekšā tīklā.
Jābūt labi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja