Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Brazīlijā" noslēdzies starptautisks pludmales volejbola turnīrs jauniešiem

Jānis Celmiņš

"Brazīlijā" noslēdzies starptautisks pludmales volejbola turnīrs jauniešiem
Artūrs Rinkevičs un Ralfs Namiķis

Aizvadītajā nedēļas nogalē sporta centrā "Brazīlija" tika aizvadīts kārtējais (turnīrs norisinājās jau ceturto reizi) starptautiskais bērnu un jauniešu turnīrs pludmales volejbolā. Par uzvarētāju kausiem un balvām kopā cīnijās 40 komandas divās vecuma grupās.

Ciemiņi gan bija tikai no Lietuvas, jo Krievijas un Ukrainas jaunie pludmales volejbolisti, kuri katru pavasari pie mums ierodas, šoreiz neatbrauca finansiālās krīzes apstākļu spiesti. Toties Latvijas novadi bija pārstāvēti kā vēl nekad - Aizputes, Kuldīgas, Engures, Tukuma, Vecumnieku, Zvejniekciema, Siguldas un Līvānu sporta skolas un Rīgas volejbola skola bija atsūtījuši savus labākos jaunos pludmales volejbola pārstāvjus.

"Brazīlijas" Akadēmijas censoņi gan negrasījās būt sevišķi viesmīlīgi un vecākajā grupā uzvarēja abās nominācijās. Meitenēm kārtējo reizi nepārspētas palika V. Grosberga/R. Ozoliņa, bet lielākais prieks par zēniem R. Namiķis/A. Rinkevičs revanšējās lietuviešiem par zaudējumu pagājušā gada finālā. Vēl mūsējiem otrā vieta meitenēm (A.Namiķe/M.Štromberga) un trešā vieta zēniem (R,Egle/R.Āboms). Jaunākajā grupā šoreiz kausi aizceļoja uz Lietuvu meitenēm - (G.Petrauskaite/A.Malinauskaite) un Aizputi zēniem - (M.Jonass/M.Bartuševics). Organizatori apsveic uzvarētājus un godalgoto vietu ieguvējus, un ir pārliecināti, ka turnīrs norisināsies arī nākamgad un jau ar EEVZA ziemas jaunatnes čempionāta nosaukumu. Šogad tas neizdevās tikai politisku un finansiālu iemeslu dēļ, informē turnīra organizatori.

Turnīra rezultāti:

Meitenes 2003.g.un jaunākas:
1.Gabriele Petrauskaite/Aiste Malinauskaite (Viļņa/Lietuva)
2.Anete Ramona Pundure/Laine Lauska (Līvāni)
3.Samanta Borisova/Elīza Lurdesa Alksne (Tukums)

Zēni 2003.g.un jaunāki:

1.Marsels Mārcis Jonass/Mārcis Bartašēvics (Aizpute)
2.Sandijs Suhānovs/Gustavs Auziņš (Sigulda)
3.Kaspars Kronbergs/Ernests Gūtmanis (Engure)

Meitenes 2001./2002.g.dz.:

1.Vanesa Grosberga/Rūta Ozoliņa (Rīga / "Brazīlija")
2.Anete Namiķe/Marta Štromberga (Rīga / "Brazīlija")
3.Amanda Nikola Ērgle/Petra Ņečiporuka (Kuldīga)

Zēni 2001./2002.g.dz.:

1.Artūrs Rinkevičs/Ralfs Namiķis (Rīga / "Brazīlija")
2.Paulius Gatelis/Matas Mitrikas (Viļņa / Lietuva)
3.Reinis Egle/Rūdolfs Āboms (Rīga / "Brazīlija")

Informāciju sagatavoja:
Andris Krūmiņš

     [+] [-]

, 2015-03-16 17:56, pirms 9 gadiem
Cik šiem Ķipariem augsts tīkls??? Kādi 75cm???