Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Jūrmalā šā gada maijā notiks CEV "Masters" turnīrs

Agris Suveizda

Jūrmalā šā gada maijā notiks CEV "Masters" turnīrs
Augustā notikušajā Jūrmalas "Satellite" turnīrā uzvarēja Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs
Foto: cev.lu

Latvijas kūrortpilsētai Jūrmalai šogad būs tas gods uzņemt "Masters" līmeņa pludmales volejbola turnīru, vēsta Eiropas Volejbola konfederācija (CEV). Turnīra norise paredzēta no 21. līdz 24. maijam. Iepriekšējā gadā Jūrmalā notika "Satellite" jeb līmeni zemāks turnīrs.

Jūrmalā paredzētais posms būs pirmais tāda ranga pludmales volejbola turnīrs, kas norisināsies Baltijas valstīs. Tieši Jūrmalā tiks ieskandināta "Masters" sezona, jūnija sākumā pludmales volejbolisti dosies uz Bādeni (Austrijā), bet jūlija beigās un augusta sākumā paredzēts turnīrs Klāgenfurtē, kur tiks sadalītas arī Eiropas čempionāta medaļas. Visbeidzot, pēdējās "Masters" sacensības 2015. gadā notiks Bīlā.

Jau vēstījām, ka Latvijā šogad notiks arī Eiropas U18 pludmales volejbola čempionāts, ko no sestā līdz devītajam augustam uzņems Rīga. Eiropas U20 un U22 čempionāti notiks attiecīgi Paralimni pilsētā (Kiprā) un Mislovicē (Polijā). "Satellite" turnīrus šogad uzņems Baltkrievija, Lihtenšteina un Rumānija.

"Esmu pārliecināts, ka 2015. gads Eiropas pludmales volejbolam būs vēl viens lielisks gads," konfederācijas mājaslapā citēts tās prezidents Andrē Mejers. "Nevaram vien sagaidīt sezonas spilgtākos notikumus - Eiropas spēles Baku un Eiropas čempionātu Klāgenfurtē -, kas palīdzēs sporta veida tēlu pacelt neticamos augstumos. Tomēr esmu priecīgs arī, ka mums izdevies palielināt notikumu un rīkotājvalstu skaitu, kas apliecina, ka pludmales volejbols turpina augt visā Eiropā."

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball
cev.lu

     [+] [-]

, 2015-01-09 18:18, pirms 9 gadiem
Lieliskas ziņas visiem volejbola faniem !

  +1 [+] [-]

, 2015-01-09 18:19, pirms 9 gadiem
Lieliska ziņa, kas nopelnīta ar latviešu kārtējo lielisko pasākumu organizēšanas spēju pagājušajā gadā un, protams, mūsu lieliskajam duetam

     [+] [-]

, 2015-01-10 14:14, pirms 9 gadiem
Super! Noteikti gribēšu redzēt!