Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Piektdien "O-Sands" pludmales volejbola laukumos atkal "King & Queen of the Beach"

Jānis Celmiņš

Iespējams, labākajos slēgtā tipa pludmales volejbola laukumos Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā (OSC) arī šajā nedēļas nogalē gaidāmi karsti turnīri. Piektdienas jau tradicionāli ir Karaļu un Karalieņu dienas, arī šī nedēļas nebūs izņēmums un piektdien pulksten 20:30 startēs jau vienpadsmitais „King and Queen of the O-Sands” turnīrs.

Piektdienas ierasti „O-Sands” pludmales volejbola laukumos ir „King & Queen of the O-Sands” turnīra dienas, kad sacensību dalībnieki mainoties pāriniekiem cīnās katrs par sevi. Turnīra organizatori atgādina, ka uz šo turnīru kopējais sacensību dalībnieku skaits ir ierobežots – 32 spēlētāji/spēlētājas kopskaitā. Ņemot vērā, ka interese par šo turnīru ierasti ir ļoti liela, „O-Sands” komanda lūdz pieteikšanos mačiem neatlikt uz pēdējo brīdi. Dalības maksa no dalībnieka paliek nemainīga (10 EUR), turnīra sākums pulksten 20:30. Pieteikumus jāsūta uz info@o-sands.lv līdz piektdienai pulksten 18:00.

Sestdien un svētdien „O-Sands” laukumos notiks Starptautisks pludmales tenisa turnīrs.

Par “O-Sands” pludmales volejbola halli

Olimpiskajā sporta centrā (OSC), Grostonas ielā 6b pieejami četri "O-Sands" pludmales volejbola laukumi, kurus viegli var pielāgot arī, pēdējo gadu laikā popularitāti strauji gūstošajam, pludmales tenisam. Apmeklētājiem pēc treniņiem smiltīs tiek piedāvāta arī sauna. No pulksten 7.00 – 16.00 cena par stundu būs 20 EUR, bet no 16.00 – 23.00 būs jāšķiras no 40 EUR. Tālrunis laukumu rezervācijai un visai citai informācijai: 25774407. Tāpat joprojām notiek arī treniņu grupu formēšana. Par treniņiem visa informācija pieejama zvanot pa tālruni 25150607.

Papildu informācija:
https://www.facebook.com/osandsriga
https://twitter.com/O_SANDS_Beach