Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Spānijas duets izstājas savainojuma dēļ, Samoilovs/Sorokins soļo tālāk

Spānijas duets izstājas savainojuma dēļ, Samoilovs/Sorokins soļo tālāk
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.fivb.org

Gštādē notiekošā FIVB „Grand Slam” turnīra izslēgšanas turnīra otrajā kārtā iekļuvis Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins. Viņu pretinieki no Spānijas Erera un Gavira bija spiesti izstāties, jo viens no sportistiem ir iedzīvojies savainojumā.

Vakar Samoilovs / Sorokins piedzīvoja zaudējumus pirmajās divās apakšgrupas spēlēs un tikai uzvara šodien mūsu pārim nodrošināja izkļūšanu no grupas.

Maču pret turnīrā ar 23. numuru izsētajiem itāļu brāļiem Ingrosso Latvijas duets aizvadīja ļoti pārliecinoši un uzvarēja ar 2:0 (21:16, 21:17). Tādejādi Samoilovs / Sorokins nodrošināja trešo vietu grupā, kas ļaus turpināt dalību turnīrā arī „play off” cīņās. Pirmo maču izslēgšanas spēlēs Saša un Ruslans aizvadīs jau šovakar.

Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā Sašam un Ruslanam bija jāspēlē ar spāņiem Adrians Gavira un Pablo Erera, kuri turnīrā izsēti ar ceturto numuru un grupā svinēja divas uzvaras, ierindojoties otrajā vietā, tomēr viens no pretinieku spelētājiem ir iedzīvojies savainojumā, tādējādi Latvijas duets svinēja uzvaru bez cīņas.

''Play-off'' turnīra otrajā kārtā latviešiem pretī stāsies šī gada pasaules čempioni no Brazīlijas Emanuels un Alisons. Mača sākums pulksten 13:00 pēc Latvijas laika uz otrā laukuma, kas nozīmē, ka visi pludmales volejbola draugi spēli varēs vērot arī videotiešraidē.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...


Slēpts komentārs: imants
, 2011-07-08 16:25, pirms 13 gadiem
DAvai, kaads negrib braukt uz Maskavu atbalstit savejos nakamnedeel?
, 2011-07-08 16:35, pirms 13 gadiem
KALPAKS rakstīja: DAvai, kaads negrib braukt uz Maskavu atbalstit savejos nakamnedeel?
jābrauc uz Poliju jūlija beigās! ES BŪŠU!
, 2011-07-08 17:04, pirms 13 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: jābrauc uz Poliju jūlija beigās! ES BŪŠU!

Tev pa priekšu ir jābrauc uz Pāvilostu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-07-08 20:52, pirms 13 gadiem
BET365 rada 4kortus, sodien vismaz radija beach volley
, 2011-07-09 01:56, pirms 13 gadiem
Jānis Celmiņš rakstīja: jābrauc uz Poliju jūlija beigās! ES BŪŠU!
Davai brauc uz Maskavu...ir iespeja kko ari sarunaat...es būšu!
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.