Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs/Pļaviņš sasniedz "King of the Court" pirmā turnīra pusfinālu

Ints Megnis
Ints Megnis

Samoilovs/Pļaviņš sasniedz "King of the Court" pirmā turnīra pusfinālu
Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs Utrehtā
Foto no Pļaviņa Facebook konta

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš piektdien Nīderlandes pilsētā Utrehtā sasniedza pirmā "King of the Court" turnīra pusfinālu, taču tālāk netika.

Apakšgrupas pirmajā spēlē pieci pāri aizvadīja 20 minūšu maču, sliktākajam izkrītot. Šeit ar 21 punktu pārliecinoši uzvarēja Aleksandrs Brouvers no Nīderlandes un Oļegs Stojanovskis, bet Samoilovs un Pļaviņš ar desmit punktiem guva otro vietu.

Turpinājumā sekoja 16 minūšu cīņa starp četriem pāriem, kur Brouvers un Stojanovskis nopelnīja 16 punktus, pie deviņiem punktiem tika krievi Konstantīns Semjonovs un Iļja Ļešukovs, kamēr Samoilovs un Pļaviņš ar septiņiem punktiem ieņēma trešo vietu, tiekot uz noslēdzošo pirmās kārtas dueli.

Trešā spēle starp trim pāriem notika līdz kādas vienības 15 punktiem vai 20 minūtes. Šoreiz Samoilovs un Pļaviņš pirmo punktu nopelnīja vien pēc piecām ar pusi minūtēm, bet uzreiz tika pie četriem punktiem pēc kārtas. Kopumā atkal laukumā dominēja Brouvers un Stojanovskis, kuri ātri nopelnīja 15 punktus, kamēr pārējie divi pāri guva pa pieciem punktiem, bet arī tie iekļuva pusfinālā.

Tajā Samoilovs un Pļaviņš nespēlēja pārāk pārliecinoši. Ja vēl pirmo cīņu izdevās uzvarēt, otrajā viņi ar diviem punktiem palika pēdējie un noslēdza sacensības.

Šajā seriālā septembrī būs četri turnīri - pa vienam Nīderlandē un Beļģijā, bet divi ASV. Šī nav ierasto divu komandu cīņa vienai pret otru, bet spēles laikā vienības rotē. Viena laukuma puse ir izaicinātājiem, bet otra ir Karaļa puse. Servē izaicinātāji - ja Karaļi uzvar izspēlē, viņi iegūst punktu un paliek savā pusē. Ja zaudē, viņi tiek sūtīti nost no laukuma, bet izaicinātāji pārceļas uz Karaļu pusi un spēlē pret nākamo komandu. Vienība, kas savāc vismazāk punktus, izstājas. Vienā šādā turnīrā ir trīs kārtas, sacensībām ilgstot sešas stundas.

Nākamais posms jau sestdien gaidāms Antverpenē, bet pēc tam sportisti pārcelsies uz ASV.

Samoilovs spēlē pārī ar Pļaviņu, jo viņa ierastais partneris Jānis Šmēdiņš nesen guva pleca traumu, krītot no velosipēda. Tikmēr Pļaviņš ar Edgaru Toču sākotnēji uz šo turnīru netika uzaicināts. Točs šajā laikā strādā individuāli, cenšoties uzlabot savus trūkumus. Pēc "King of the Court" septembra beigās un oktobrī notiks divi Pasaules kausa turnīri Ķīnā un viens ASV, kur pludmales volejbolisti jau sāks krāt 2020. gada Tokijas olimpisko spēļu kvalifikācijas punktus. Tāpat no septembra beigām līdz decembrim ASV tiks izspēlēti četri turnīri jaundibinātā P1440 līgā. Tajā Pļaviņš un Točs ir uzaicināti, bet vēl nav apstiprinājuši savu dalību, tāpat nav zināms Samoilova pārinieks, jo Šmēdiņš sacensību apritē atgriezīsies vien nākamgad.

     [+] [-]

, 2018-09-07 17:51, pirms 6 gadiem
Piedod, autor, bet neko no tevis rakstītā nesaprotu.Kaut kāds murgs ne sistēma izspēlēm.Varbūt tu neproti izklāstīt.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-07 18:25, pirms 6 gadiem
norcha 172 rakstīja: Piedod, autor, bet neko no tevis rakstītā nesaprotu.Kaut kāds murgs ne sistēma izspēlēm.Varbūt tu neproti izklāstīt.
Vajadzēja skolā labāk mācīties, tad saprastu, nekas nesaprotams te nav, ja vien pārzini beacha terminus.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-07 19:03, pirms 6 gadiem
partneris Jānis Šmēdiņš nesen guva pleca traumu, krītot no velosipēda. Ieliek bildi kur abi brauc ar velo, Ints savage

  -1 [+] [-]

, 2018-09-07 19:09, pirms 6 gadiem
kaijs rakstīja: Vajadzēja skolā labāk mācīties, tad saprastu, nekas nesaprotams te nav, ja vien pārzini beacha terminus.
Lido tik tālāk, profesor... ja vien nespēj izskaidrot, kāpēc uzvarētājiem 21 punkts (par ko un cik punkti), bet mūsējiem 10, ja zināms ka bija vairākas spēles ar vairākiem pretiniekiem.Un pričom te bīča termini, ja nav pat saprotami izskaidrota turnīra izspēles formula, tās visi dalīibnieki spēļu skaits un rezultāti. Tā ka lido vien tālāk...

     [+] [-]

, 2018-09-07 19:17, pirms 6 gadiem
Kolēģis diezgan skaidri izskaidrojis visu.
Te tiešraide: https://www.kingofthecourt.com/live/

Iespējams, skatoties vieglāk saprast būs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja