Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Klāt izšķirošās cīņas LČ pludmales volejbolā, Samoilovs/Šmēdiņš - neuzvarami?

Jānis Celmiņš

Klāt izšķirošās cīņas LČ pludmales volejbolā, Samoilovs/Šmēdiņš - neuzvarami?
2013.gada čempioni
Foto: pludmales.volejbols.lv

Šodien Jūrmalā, Majoru pludmalē, pavisam netālu no „Baltic Beach hotel” risināsies Latvijas čempionāta pludmales volejbolā noslēdzošā diena. Atšķirībā no citiem „ERGO Open” turnīriem, šoreiz sacensību dalībnieki cīnās arī par valsts čempionu nosaukumu. Izšķirošās spēles no pulksten 12:30 šodien būs skatāmas arī Sportacentrs.com TV un arī portālā Sportacentrs.com.

Cīņu par Latvijas čempionu titulu uzsāka 28 vīriešu un 11 sieviešu dueti. Pretendentu vidū arī mūsu labākie – Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, Mārtiņš Pļaviņš, kurš šo posmu aizvadīs pārī ar Edgaru Toču, Haralds Regža/Armands Āboliņš, kuri nupat, CEV Satellite finālā spēkojoties ar Samoilovu/Šmēdiņu, izcīnīja sudraba godalgas, un citi pazīstami Latvijas pludmales volejbolisti.

Vīru sacensībās, tāpat kā pirms nedēļas CEV „Satellite” sacensībās ir vieni izteikti favorīti – Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Jautājums, kas izskan ir: vai Sašam ar Jāni kāds spēs iekost? Izskatās, ka nē. Uzreiz gan jāteic, ka ļoti labu maču vakar 1/8finālā aizvadīja Aleksandrs Solovejs un Rihards Finsters, no tālākās cīņas izslēdzot Mārtiņu Pļaviņu un Edgaru Toču. Vienu zaudējumu jau pamanījušies piedzīvot Regža ar Āboliņu, taču apakšgrupas mačos – neskaitās… Izskatās, ka vienā no pusfināliem laukumā redzēsim tieši Soloveju / Finsteru un Regžu / Āboliņu. Otrajā zarā Samoilovam Šmēdiņam būs jāpaveic formalitātes, jo reāli skatoties pretinieku viņiem šajā zarā nav. Vai būs finālā? Domājams, ka kāds no diviem iepriekšminētajiem duetiem noteikti vēlas parādīt zobus Pasaules ranga līderiem. Vai viņi spēj uzvarēt mačā, diez vai, bet kādu setu paņemt gan.

Dāmu turnīrā tikmēr arī skaidras astoņas spēcīgākās Latvijas komandas, kuras šodien satiksies 1/4 finālos. Sacensības jau pulksten 10.00 sāksies ar sekojošām spēlēm: Ikauniece/Sorokina - Emsiņa/Rubule, Treija/Pastare - Jursone/Gramberga, Liepiņlauska/Ragozina - Ozoliņa/Leca, bet plkst. 10.50 - Caica/Kravčenoka - Arhipova/Sola. Īpaši aizraujošam vajadzētu būt trešajam no minētajiem mačiem.

Šī bijusi interesanta un aizraujoša sezona, kurai mūsu platuma grādos šodien tiks likts punkts. Kuras komandas par čempionēm? Cik smilšu, lai iegūtu zeltu, būs jāapēd Samoilovam ar Šmēdiņu? Vai skatītāji spēs aizpildīt vairāk nekā 2000 skatītāju ietilpīgās tribīnes? Cik alus tiks izdzerts? Vai dāmu turnīrā notiks pārsteigumi? Uz visiem šiem jautājumiem atbildes nesīs sacensību diena. Varam tikai priecāties, ka septembra pirmās nedēļas nogale ir saulaina, kas sola mums labu izrādi gan laukumā, gan tribīnēs. Jāatgādina, ka ieejas biļete uz šodienas cīņām maksā 5.00 EUR.

Pirms gada čempionu titulus ieguva Samoilovs/Šmēdiņš un Jursone/Auziņa. Jau tagad skaidrs, ka dāmām šāda komanda nevar uzvarēt, jo Auziņa čempionātā nepiedalās.

Tie, kuri uz Majoriem šodien braukt nedomā, izšķirošos mačus no plkst. 12:30 varēs vērot Sportacentrs.com TV un Sportacentrs.com portālā. Ar jums kopā arī šodien būs jūsu padevīgie kalpi Jānis Celmiņš un Krišs Upenieks.

Seko turnīra rezultātiem šeit:

GRAFIKS, FINĀLS, VĪRIEŠI
GRAFIKS, FINĀLS, SIEVIETES

     [+] [-]

, 2014-09-07 10:21, pirms 10 gadiem
Cikos un kas speles viriem?

  +1 [+] [-]

, 2014-09-07 11:10, pirms 10 gadiem
EVER rakstīja: Cikos un kas speles viriem?
GRAFIKS, FINĀLS, VĪRIEŠI

  +1 [+] [-]

, 2014-09-07 11:24, pirms 10 gadiem
Kas ta Martinam noticis ir,pavisam svaks palicis..ne ar vienu parinieku nevar normali nospelet

     [+] [-]

, 2014-09-08 20:47, pirms 10 gadiem
Valdis 1985 rakstīja: Kas ta Martinam noticis ir,pavisam svaks palicis..ne ar vienu parinieku nevar normali nospelet
Kapėc uzreiz noticis?Visi doma hey partneru maina bronza OS viss cilveks ir nemirstigs un ta pat ka Dukuriem ir visu laiku jabut augsa.Protams ir jacentsas,bet nevar visu laiku gaidit un ka kkas notiek ta ka suniem noriet.