Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Turpinās pieteikšanās "Rīgas kausa" izcīņai pludmales volejbolā

Turpinās pieteikšanās "Rīgas kausa" izcīņai pludmales volejbolā
Foto: fivb.org

16. un 17. augustā Lucavsalā risināsies „Rīgas kausa” izcīņa pludmales volejbolā. Sacensību mērķis ir sekmēt pludmales volejbola popularitāti un radīt Rīgas svētku apmeklētājiem patīkamus un aizraujošus atpūtas brīžus jaunatklātajā Lucavsalas atpūtas zonā. Komandu pieteikumus sacensību organizatori gaida līdz 15. augusta pulksten 18.00.

Sacensības tiek rīkotas jau otro gadu un tajās aicināti piedalīties visi šī sporta veida entuziasti, bez vecuma ierobežojumiem. Komandām, kuras vēlas startēt sacensībās pieteikumi jāsūta pa e-pastu beachz@inbox.lv (Klāvam Zaļkalnam), norādot vārdu, uzvārdu un dalībnieku vecumu līdz 15. augusta plkst. 18.00. 15. augustā plkst. 18.00 Olimpiskajā Sporta centrā (Grostonas ielā 6b) notiks sacensībām pieteikto komandu pārstāvju sanāksme.

Dalības maksa sacensībās Ls 10.00. Sacensības plānotas divos laukumos, skatītājiem un līdzjutējiem tās būs ērti vērot no tribīnēm.

Piektdien 16. augustā sacensību sākums paredzēts plkst. 18.00. Turnīra izspēles sistēma tiks apstiprināta pēc pieteikumu saņemšanas termiņa beigām, taču organizatori sola, ka pie izspēlēšanās tiks visi, jo sākotnēji paredzēts aizvadīt spēles apakšgrupās. Sestdien sacensību sākums plānots jau no plkst. 9.00, bet finālspēles sestdienas pievakarē.

Pirmo trīs vietu ieguvējiem sagādātas balvas – kausi, piemiņas balvas no Rīgas Domes, kā arī naudas balvas. Uzvarētāji saņems 120 Ls lielu naudas balvu, bet nākamajām trim vietām attiecīgi 80, 60 un 40 latu naudas balvas.

Organizatori sola, ka garlaicīgi nebūs arī skatītājiem. Būs padomāts gan par mūziku un izklaidēm, gan arī dažādiem pārsteigumiem komandu atbalstītājiem un sacensību dalībniekiem.


, 2013-08-07 15:21, pirms 11 gadiem
Vai būs ari vecuma grupas ?
, 2013-08-07 16:11, pirms 11 gadiem
Nu re, bik par vēlu izziņots pasākums, būtu pieteicies, bet ieplānots pārgājiens..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-07 18:08, pirms 11 gadiem
tiešam interesanti būs pavērot kādu izspēles shēmu piedāvās, jo izspēlēt tādu turnīru uz diviem laukumiem nozīmē vai nu:
1) ilgu gaidīšanu un maz spēļu, vai
2) īsas spēles (līdz 11 vai 15 punktiem), vai
3) iespējams 1-2 zaudētas spēles un mājās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-14 15:00, pirms 11 gadiem
Lai nu ko, bet Lucavsala ir lieliska vieta.. Derētu tik uztaisīt vēl vismaz 2 smilšu volejbola laukumus. Vieta pietiktu.
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.